IT Support & Operations

Rekrytering och konsulter inom IT-support, infrastruktur, systemadministration, molntjänster och IT-drift.

Business IT

Rekrytering och konsulter - ledare och verksamhetsnära roller inom t.ex. projektledning, kravanalys, test och affärssystem.

Software & Development

Rekrytering av utvecklare – med specialisering inom backend och frontend, DW/BI-databas, mjukvaruarkitekter och CTO-roller.

Wise IT Inhouse

Din professionella rekyteringspartner inhouse hos er - IT-rekryterare, IT-researchers, konsultation och rekryteringsåtaganden.

Rekrytera IT-chef

Rätt använd IT ökar lönsamheten

IT-chef, CIO, IT-ansvarig – titlarna kan variera och rollen kan vara rent strategisk eller till viss del operativ. Rollen som IT-chef är särskilt utmanande efter det händer så mycket och går så fort inom IT.

IT-chefen driver IT-utvecklingen och behöver säkerställa den rätta mixen av kompetens som arbetar med den senaste tekniken och kompetens som jobbar nära verksamheten och affären.

Förutom en relevant teknisk grund söker vi ofta personer som har förmågan att driva arbetet utifrån ett affärsorienterat synsätt. Det krävs proaktivitet, analytisk förmåga och en förmåga att kunna kommunicera på ett rakt, tydligt och pedagogiskt sätt.

Fråga oss!

Vilka egenskaper och kompetenser krävs hos er IT-ledare för att IT-organisationen ska bidra till affärsnyttan?

IT i framtiden

Vårt fokus är att tillsammans med våra uppdragsgivare bygga IT-organisationer som är rustade för framtidens utmaningar. Utgångspunkten är att rätt använd IT ökar konkurrenskraften och lönsamheten för ett företag. Där har rätt IT-chefen en avgörande roll.

Vi vägleder och utmanar dig

För oss är det viktigt att identifiera exakt som är framgångsfaktorerna för att lyckas som IT-chef eller CIO i din organisation. Med vår expertkunskap inom IT och ledarskap kan vi ställa de rätta frågorna, se helheten och ibland utmana föreställningar om vem ni behöver.

Ledaregenskaper och mjuka värden

Som en del i Wise Group är vi experter på personbedömning och vad som krävs för att vara en bra ledare, något som är avgörande oavsett om det handlar om att rekrytera eller hyra en IT-chef.

Enkelt, snabbt, effektivt

Sagt om oss

”Sam på Wise IT har på ett mycket bra sätt ställt rätt frågor och kommit med idéer som gjort att jag kunnat se fördelar med att förändra kravprofilen under processens gång. Som resultat har jag nu en kravprofil men framförallt en kandidat som är mycket bättre lämpad till rollen än vad jag annars hade haft.

Sam har varit drivande i att söka en förståelse för vad jag verkligen behöver och när jag varit otydlig så har Sam fortsatt dialogen tills vi båda haft en samsyn om vilka behov som finns.”

Nobina, Nobina

”Jag kan varmt rekommendera Wise IT då jag har fått ett mycket professionellt bemötande från både rekryteringskonsult och kundansvarig. Wise IT förstod snabbt min affär och kunde översätta den på ett bra sätt för att attrahera rätt kandidat(er) som också fick rätt förväntan på oss som arbetsgivare. Jag och Wise IT hade en bra dialog under hela processen. Rekryteringskonsulten drev processen hela tiden framåt och gav mig kontinuerlig återkoppling så att jag alltid var delaktig i vad som hände.”

Praktikertjänst, Praktikertjänst

Svenska IT-organisationer 2016

Undersökning: Hur är synen på IT:s roll i verksamheten? Hur rustade för framtiden är IT-chefer och IT-organisationer? Vilka roller växer?

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss inom kort och hjälper dig på bästa sätt!

Kontakt

×

Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Kontakt


Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Registrera dig här

Genom att skicka formuläret godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Privacy Policy.