IT Support & Operations

Rekrytering och konsulter inom IT-support, infrastruktur, systemadministration, molntjänster och IT-drift.

Business IT

Rekrytering och konsulter - ledare och verksamhetsnära roller inom t.ex. projektledning, kravanalys, test och affärssystem.

Software & Development

Rekrytering av utvecklare – med specialisering inom backend och frontend, DW/BI-databas, mjukvaruarkitekter och CTO-roller.

Nyhet

Wise IT Inhouse

Din professionella rekyteringspartner inhouse hos er - IT-researchers, konsultation och rekryteringsåtaganden.

Tillsatta tjänster

Tillsatta jobb

Hittade du inget aktuellt jobb som passar dig?

Anmäl ditt intresse för kommande uppdrag genom att registrera dig hos oss.

Vi har de roligaste uppdragen!

”Som konsult får jag en unik inblick i olika kunders verksamhet och jag får lära sig mycket nytt hela tiden. Jag uppskattar att jag hos Wise IT kan påverka min utveckling och vad som skulle kunna bli mitt nästa steg.”

Rikard Ahrengart, Wise IT

”Numera finns den klassiska IT-organisationen längre – IT har blivit för brett. För att ha alla kompetenser ett bolag behöver kan det krävas minst 100 anställda personer och det är varken möjligt eller effektivt. Istället är det en fördel för bolagen att kunna vara snabbrörliga och kunna hyra in den kompetens de behöver just då. Som konsult hos Wise IT får jag möjlighet att göra det jag är bra på och jag behöver inte oroa mig för förändringar i organisationen – Wise IT finns där bakom och jag har trygg en anställning.”

Istvan Noszka, Wise IT

”Jag upplever att ni tror på mig och att ni verkligen försökt hitta ett uppdrag som är rätt för mig. Ni har tagit reda på ordentligt vad jag kan och lyssnat på vad jag drivs av.”

Erik Orraryd, Wise IT

”Min konsultchef ser mig och följer upp och jag känner mig inte alls som en i mängden. Jag uppskattar att Wise IT har valt att satsa på mig. Konsultrollen är för mig en inkörsport och en möjlighet att framöver gå vidare till en projektledarroll.”

 

Sara Lindqvist, Wise IT

”Det är viktigt att ta reda på vad kunden verkligen vill, har för behov och att kunna förstå det, så att det blir rätt. Jag har själv varit på uppdrag där min kompetens inte alltid nyttjats fullt ut. Med en öppen dialog och kommunikation går detta alltid att lösa och jag känner att Wise IT förstår mina önskemål och behov.”

Agit Atay, Wise IT

”Ni gör det enkelt för mig. Jag får möjlighet att utvecklas och prova nya roller. Det är en trygghet för mig med en fast anställning i grunden och att någon annan sköter mycket åt mig och stöttar mig i processen inför varje nytt uppdrag.”

Tara Razzaghi, Wise IT

”Jag träffade flera olika företag och fastnade för att Wise IT kunde erbjuda utbildningar och för den typen av uppdrag ni har. Därför fick jag ett anställningserbjudande redan innan det var klart vilket uppdrag som skulle bli aktuellt. Allt gick sedan väldigt snabbt och smidigt och jag trivs väldigt bra som anställd konsult.”

Rickard Westerberg, Wise IT

Lediga tjänster inom IT

Här hittar du lediga tjänster inom IT. Använd gärna sökrutan eller de olika filtren för att hitta IT-jobb som kan vara rätt för dig. Du söker jobbet med ett fåtal klick och skickar in ansökan helt utan CV i första steget.

Vi på Wise IT erbjuder flera olika roller inom IT och strävar efter att ge dig inom branschen det bästa stödet för att hitta det mest passande jobbet. Genom att bygga långsiktiga relationer med dig som är intresserad av en roll som konsult, lyckas vi alltid erbjuda ett utbud av de jobb inom IT som är väl eftertraktade.

Vår lista med lediga tjänster riktar sig mot dig som har erfarenhet inom branschen men även till dig som är nyexaminerad. Till dig som för nuvarande jobbar inom IT finns det alltid lediga jobb som kan vara intressanta. Vi har exempelvis tjänster inom IT som kan vara mer utmanande och som efterfrågar en bredare profil inom olika kompetensområden. Likt detta finns det även företag som är i behov av specialistroller, vilket kan ge dig möjligheten att vidare utveckla ditt intresse. Anledningarna till att byta IT-jobb kan vara många, dock så kan processen att hitta nytt jobb vara komplicerad, speciellt om man samtidigt ska leverera på sin nuvarande arbetsplats. Hos oss på Wise IT ansöker du utan CV i första steget och lämnar resten av processen över till oss. Först när vi går vidare i vår dialog ber vi dig att komplettera med det som behövs.

Som ny inom IT-branschen kan det vara svårt att veta var man ska börja. Eftersom vi på Wise IT strävar efter att bygga långsiktiga relationer med framtidens IT-specialister satsar vi även på dig som är nyexaminerad eller sugen på att byta karriär och söka dig till jobb inom IT. En del av denna satsning görs genom traineeprogram. Kontakta oss gärna om du är intresserad av att höra mer om det.

Genom att lämna din ansökan utan CV till oss på Wise IT har du chans till att få specialiserat stöd i din jobbsökning. Vid eventuell jobb-match ser vi till att du hittar rätt jobb med rätt utvecklingsmöjligheter.

Registrera dig här

Genom att skicka formuläret godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Privacy Policy.