IT Support & Operations

Rekrytering och konsulter inom IT-support, infrastruktur, systemadministration, molntjänster och IT-drift.

Business IT

Rekrytering och konsulter - ledare och verksamhetsnära roller inom t.ex. projektledning, kravanalys, test och affärssystem.

Software & Development

Rekrytering av utvecklare – med specialisering inom backend och frontend, DW/BI-databas, mjukvaruarkitekter och CTO-roller.

Wise IT Inhouse

Din professionella rekyteringspartner inhouse hos er - IT-rekryterare, IT-researchers, konsultation och rekryteringsåtaganden.

Möt Catherine Gewalli

Möt Catherine Gewalli - Tech researcher @Wise IT

Catherine kommer ursprungligen från Halmstad innan hon tog sitt pick och pack för att flytta till Stockholm. Hon läste en motsvarighet till personalvetarutbildningen på Lunds Universitet och har kompetens inom psykologi, arbetsrätt och ekonomi. Innan hon började på Wise IT arbetade hon som HR-ansvarig under 1,5 år på ett startupföretag inom IT. Där fick hon vara med och bygga upp ett helt team av fullstackutvecklare. Hennes intresse för utvecklarroller gjorde att tjänsten som researcher inom Wise IT:s affärsområde Dev Search kändes som en självklarhet.  

För att trivas som researcher tror Catherine att det är viktigt att man är positiv som person. Det är en tjänst som kräver mycket tålamod och att man hela tiden är på tårna för att hitta den perfekta kandidaten. Hon tror att det är en ytterligare fördel om man har en naturlig fallenhet för att ge bra service.  

3 snabba med Catherine

Vad är din superkraft?  

Jag skulle nog säga min nyfikenhet att ta reda på kandidaters historia och goda förmåga att kunna lyssna. 

Varför ville du jobba på Wise IT? 

För mig var det viktigt att det var en god stämning bland kollegorna på kontoret. Jag tyckte dessutom om att det gjordes så pass stora satsningar på kultur och en gemenskap internt. Att jobba i en organisation med högt tempo och goda utvecklingsmöjligheter var definitivt också en faktor som lockade mig mycket.  

Hur kan en vanlig dag se ut för dig? 

En vanlig dag på kontoret tar jag kontakt med potentiella kandidater för att hjälpa dem med sitt nästa karriärsteg. Jag har telefonavstämningar och deltar på intervjuer för att ta reda på kandidaters styrkor och motivationsfaktorer för att kunna matcha dem till rekryterande företags team och företagskultur. Det roligaste med arbetet är helt klart att prata med kandidaterna och hjälpa dem att hitta sitt drömjobb! 

Hittar du inget ledigt jobb som passar? Connecta med oss för att visa intresse för interna jobbmöjligheter!

Kontakt

×

Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Kontakt


Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Registrera dig här

Genom att skicka formuläret godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Privacy Policy.