IT Support & Operations

Rekrytering och konsulter inom IT-support, infrastruktur, systemadministration, molntjänster och IT-drift.

Business IT

Rekrytering och konsulter - ledare och verksamhetsnära roller inom t.ex. projektledning, kravanalys, test och affärssystem.

Software & Development

Rekrytering av utvecklare – med specialisering inom backend och frontend, DW/BI-databas, mjukvaruarkitekter och CTO-roller.

Wise IT Inhouse

Din professionella rekyteringspartner inhouse hos er - IT-rekryterare, IT-researchers, konsultation och rekryteringsåtaganden.

Möt Agnes Holmberg

Agnes Holmberg - Consultant Manager på Wise IT

Agnes är utbildad inom personal och organisation och har arbetat sedan 2011 med allt ifrån breda HR-frågor till rekrytering och search av systemutvecklare. Idag arbetar hon som konsultchef på Wise IT inom området Service Desk och Support. Hon har alltid varit intresserad av IT branschen och tycker det är fascinerande hur IT faktiskt genomsyrar hela samhället idag. Agnes tycker om när det händer mycket och drogs därför till IT som minst sagt är en snabbrörlig bransch. Hennes första jobb med ena benet i rekrytering och andra i IT kom hon in på av en slump. Det var en bekant som hjälpte henne till ett jobb som IT-researcher på ett konsultbolag. 

För att trivas i rollen som konsultchef tror Agnes att det är viktigt att man är affärsdriven och tycker att det är kul att sätta affärer. Vi arbetar väldigt tätt i vårt team och samarbetar i de flesta processer, så det är även viktigt att man inte är en ensamvarg. Dessutom måste man trivas med att göra många olika saker samtidigt samt kunna vara flexibel och ta saker som det kommer. Med det menar hon att det inte alltid finns ett direktiv eller dokumenterad ”manual” för vissa arbetsuppgifter – utan att man här måste man ha förmåga att ta egna beslut och inte vara rädd för att göra fel. 

 

3 snabba med Agnes

Vad är din superkraft?

Jag gillar att tänka nytt och vara kreativ. Just nu pratar vi mycket på Wise IT om att arbeta mer agilt, och här tycker jag att det är roligt att vara med och tänka till kring hur vi kan förbättra våra arbetssätt, exempelvis genom kreativa möten, retrospektiv och nya sätt att samarbeta.

Varför ville du jobba på Wise IT?

Jag får mycket ansvar i min roll och det känns som att Wise IT värdesätter det jag gör. Har jag en idé på hur vi kan göra något bättre, är det aldrig någon som säger nej. Sen är vi ett härligt gäng som besitter så otroligt mycket bra kompetens samtidigt som vi har roligt på jobbet! Att jag har hamnat i världens bästa team är bara ett stort plus.

Hur kan en vanlig dag se ut för dig?

Det roligaste med mitt jobb är att jag har väldigt varierande arbetsuppgifter, ingen dag är den andra lik. Jag arbetar med allt från matchningen av våra konsulter ut på uppdrag och kundkontakt gentemot våra leverantörer till personalansvar (ex. coachning, utvecklingssamtal, lönesamtal) och mer strategiskt arbete kring hur vi i vårt team ständigt kan förbättra hur vi arbetar för att vara den bästa leverantören och arbetsgivaren inom vårt område. 

Hittar du inget ledigt jobb som passar? Connecta med oss för att visa intresse för interna jobbmöjligheter!

Kontakt

×

Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Kontakt


Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Registrera dig här

Genom att skicka formuläret godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Privacy Policy.