Hej Simon! Hur ser en vanlig dag ut för dig som IT Recruitment Consultant på Wise IT?

”En vanlig dag innebär verkligen många bollar i luften och stor variation! En stor (och väldigt rolig) del av dagen innebär olika typer av kund- och kandidatkontakt, interna och externa möten samt saker som ska stämmas av med kollegor. I våra roller ingår även en hel del sälj, search och admin. Utöver arbetsuppgifterna hinner jag självklart med ett par koppar kaffe och en härlig lunch med kollegorna 😊

Det låter verkligen som en spännande vardag! Vad skulle du säga är det bästa med att jobba på Wise IT?

”Det är svårt att bara välja en sak! Jag skulle säga att det är kollegorna, variationen i arbetsuppgifterna, lönen och vår kultur!”

Vad är den största utmaningen i din roll?

”Rollen är verkligen 360! Det gäller att alltid ha koll på och sätta både leveransen och säljet. Det här är något som verkligen gör att jag känner att jag utvecklas väldigt mycket i min roll hela tiden.”

Berätta om något du är stolt över?

”Min nyfödda son Ben 😀 

Men om vi ska prata om vad jag är mest stolt över på jobbet så är det helt klart alla fina och många återkommande kunder, det är ett gott kvitto på att kunderna uppskattar vårt arbete. Jag är även väldigt stolt över att jag satte ett ramavtal med Jula som vi nu levererar massor av spännande roller på.”

Sist men inte minst, vad skulle du säga till någon som funderar på att söka rollen som IT Recruitment Consultant på Wise IT?

”Just do it! Jag vågar lova att du kommer lära dig mycket och ha väldigt kul under tiden.”