Vad gör du om dagarna som inhouse-konsult?
”Mitt jobb som inhouse konsult är att komma in som en rådgivande funktion till min kund och lyssna in till vad det är för behov dem står inför och hur jag på bästa sätt kan stötta upp. I det nuvarande uppdraget jag är på har jag fått syssla med allt från ren sourcing/nätverkande för kundens räkning till att vara en del av att driva processer från ax till limpa och fått navigera mig igenom en större organisationsförändring.”

Vad är du mest stolt över?
”Jag skulle säga när jag får feedbacken att jag verkligen lyssnat in och sett det som en kandidat eller stakeholder verkligen behöver och kunnat agera helt i linje med det. Att få lära känna både mina kandidater och stakeholders på djupet för att på så vis skapa långsiktiga och stabila relationer är a och o för mig och såklart gör ju då sådan feedback mitt hjärta lite varmare.

Sen är jag också väldigt stolt över mina kollegor, både på mitt uppdrag och på Wise. Jag har turen att få ha så otroligt kompetenta, smarta, innovativa och grymt roliga människor runtom mig, att det knappast går att vara annat än stolt.”

Vad är roligast i ditt uppdrag?
”Det är helt klart att få träffa så mycket nya intressanta och härliga människor hela tiden. Att ha ynnesten att få träffa så mycket olika personer med olika bakgrunder, olika expertis, och perspektiv finner jag så galet inspirerande. Det finns alltid något mer att lära sig och det är verkligen något som ger en guldkant på vardagen varje dag!”

Vad äter du till frukost?
”Just nu är jag inne i en riktig havregryns-fas, haha! Jag gillar ju inte ens havregrynsgröt så just nu smaksätts den med salt, kardemumma, kanel och dränks sedan i banan och mjölk. Men de dagar jag vill lyxa till det gör jag alltid äggröra, det är ju bland det bästa som finns på mornarna!”