IT Support & Operations

Rekrytering och konsulter inom IT-support, infrastruktur, systemadministration, molntjänster och IT-drift.

Business IT

Rekrytering och konsulter - ledare och verksamhetsnära roller inom t.ex. projektledning, kravanalys, test och affärssystem.

Software & Development

Rekrytering av utvecklare – med specialisering inom backend och frontend, DW/BI-databas, mjukvaruarkitekter och CTO-roller.

Wise IT Inhouse

Din professionella rekyteringspartner inhouse hos er - IT-rekryterare, IT-researchers, konsultation och rekryteringsåtaganden.

Konsult hos Wise IT

Konsult hos Wise IT

Tänk dig ett jobb där du får möjligheten att ta nästa, nästa och nästa steg i din karriär. Oavsett om ditt nästa steg är att hitta din spetskompetens, testa nya saker eller arbeta med den senaste tekniken. Ett jobb där du har chansen att byta uppdrag, avdelning eller bolag – om och i princip när du vill. Ett jobb som ger dig en bra lön, trygghet, ett stort nätverk och grymma förmåner. Ett jobb som kan göra dig hetast på marknaden. Om du vill.

Och det som faktiskt skiljer detta från ett vanligt jobb är att du själv slipper jaga allt det här. Ja, det är faktiskt vi som letar uppdrag till dig. Det är vi som håller oss uppdaterade om din profil. Och det är vi som kan matcha ihop dig med flera och framför allt den rätta uppdragsgivaren. Uppdrag som kan leda till en anställning eller bra erfarenhet. Oavsett vad det blir, står vi bakom dig hela vägen – i ditt nästa, nästa och nästa steg.

Connecta med oss!

  • Intressanta uppdragsgivare
  • Karriärmöjligheter
  • Konsultnätverk
  • Utbildningsbudget
  • Friskvårdsbidrag
  • Certifieringar

Exempel på konsultuppdrag

Här är exempel på uppdrag du kan ha som konsult hos Wise IT.

Kontakt

×

Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Kontakt


Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Registrera dig här

Genom att skicka formuläret godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Privacy Policy.