Vill du bli en del av ett sammansvetsat team, med möjlighet att tillsammans förbättras och utvecklas? Är du strukturerad och ambitiös, med förmågan att snabbt växla mellan användarnära funktioner och infrastruktur? Då har vi jobbet för dig!

Nu söker vi en Microsoftspecialist med fokus på MS SQL server. Hos oss får du trevliga, vassa kollegor som gillar det vi gör och har kul på jobbet. Vi vill vara bäst i branschen på att ta hand om våra medarbetare, och det gör vi genom delaktighet, personligt ansvar, ständig utveckling och en bra teamkänsla.

Din vardag

Du kommer arbeta med att hitta nya, smarta sätt att förbättra serversystem samt upprätthålla drift och underhåll av Windows Server, databasdrift och kringliggande tekniska plattformar (till exempel Active Directory, IIS och Print) i våra kunders plattformar. För att lyckas i rollen bör du har minst 4 års erfarenhet från drift och projekt i Microsoftmiljö, med fokus på MS SQL server. Det är också viktigt att du har god förståelse för teknisk säkerhet. Tillsammans med projektledare, kunder och arkitekter kommer du att delta i projekt och förbättringsworkshops med fokus kring effektivisering och säkerhet.

Det är viktigt att du gillar att arbeta i team och ser kommunikation som ett löpande arbete i din vardag. Vi ser att du som person är driven och känner ett ägaransvar över system och plattformar. Till din hjälp har du hela Nordlos passionerade team, med några av Sveriges främsta specialister inom området.

Vem är du?

Vi tror att du har ett brinnande intresse för IT och teknik och har ambitionen att utvecklas ytterligare inom detta! Vidare så ser vi gärna att du är kommunikativ, serviceinriktad och lösningsfokuserad!

För att arbeta och trivas hos oss tror vi att du:

• Har erfarenhet inom MSSQL server och serverinfrastruktur
• Är intresserad av, och tar ansvar för, kundens miljö
• Vill utvecklas, lära nytt och hålla dig uppdaterad med senaste tekniken
• Är engagerad och ansvarstagande

Vi ser gärna att du har arbetat med något utav följande:

• Middleware såsom Print och IIS
• Identitet och säkerhet såsom Active Directory, Azure, och PowerShell
• Förstå kringliggande säkerhetskomponenter såsom brandvägg, IDS, logghantering och åtkomst
• Virtualiseringsteknik såsom Hyper-V, VMware och IaaS i Azure

Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Om Nordlo

Som en ny IT-utmanare i Norden behöver vi nu fler starka spelare som vågar utmana och vara nyskapande tillsammans med oss. För att nå till toppen har vi valt att fokusera på det vi anser är viktigt, att arbeta tillsammans, agera med hjärtat och skapa affärsvärde. Kund och medarbetare delar alltid första plats. Vi tror på delaktighet, kreativitet och engagemang före fina titlar och en fyrkantig struktur.

Nordlo bildades 2018 genom en sammanslagning av Zetup, Office IT-Partner, Dicom och norska IT total. Sedan augusti är även Netcomp en del av koncernen. Med fokus på rådgivning och lokal förankring ska den nya koncernen bli en stark nordisk utmanare inom molntjänster, infrastruktur och digitalisering för såväl nationella som internationella organisationer. Nordlo har idag drygt 600 medarbetare på 36 orter i Sverige och Norge, samt en årsomsättning på 1,3 miljarder.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Arbete i team
  • Duktiga och roliga kollegor
  • Fast lön

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV