Är det bästa du vet att se andra utvecklas? Trivs du som fisken i vattnet när du får varva ledarskap med att arbeta hands on? Vill du vara med och hjälpa tusentals konsumenter fatta kloka köpbeslut varje dag? Vi på Prisjakt letar nu efter två Engineering Managers som fullkomligt älskar att jobba med ledarskap.

Som Engineering Manager kommer du arbeta med all things ledarskap. Från att bygga framgångsrika och autonoma team till att coacha och arbeta aktivt med feedback och möjliggöra samarbeten med andra. Med tydlighet och ödmjukhet hjälper du ditt team finna nycklarna till framgång och likt en stolt förälder hejar du allra högst och fäller en tår när ni lyckas. 

The sky is the limit

För dig är det få saker som slår känslan av att hjälpa andra växa. Med ett tryggt och coachande förhållningssätt och en förmåga att se andras styrkor skapar du ett team där ingenting känns omöjligt. Du arbetar kontinuerligt med feedback och tiden för enskilda samtal står högst på priolistan. Du vet precis när det är läge att bara lyssna och när det ges tillfälle att utmana gamla vanor och tankemönster. Din ödmjukhet gör det enkelt för dig att skapa ett öppet och ärligt klimat och för dig är det ett måste att bygga en fail-safe environment för teamet.
Som Engineering Manager kommer du joina vår Tech Department och leda ett crew av utvecklare. Våra team är strukturerade efter kompetensområde och din främsta uppgift blir att se till att ditt team fortsätter utvecklas. Tillsammans med andra ledare och produktägare hjälper du till att identifiera resurs- och kompetensbehov inom Tech och ser till att rätt person är på rätt plats.  

Din tjänst kommer vara en kombination av ledarskap och operativt arbete. Exakt vad den operativa kakan av din tjänst kommer innebära behöver vi inte bestämma nu. Vi tänker att det är något vi kan upptäcka tillsammans utifrån din kompetens och dina styrkor. Men oavsett vad din del av den operativa kakan blir så kommer du jobba i produktnära och tvärfunktionella team (en kakbit med många olika smaker).

Din ryggsäck är viktig – men inte allt

Vi tror att du har erfarenhet av att arbeta inom tech. Kanske som utvecklare, scrum master, agil coach eller projektledare. Troligen jobbar du redan idag som någon form av ledare (med eller utan personalansvar). Eller så är du bara tvärsäker på att det är ledarskap som är din grej och har andra erfarenheter än de från jobbet där du lyckats bevisa det. Det är alltså inte så noga för oss om du varit team leader, projektledare eller kapten för lokala korpenlaget – vi är öppna för att erfarenhet är något man kan skaffa sig på flera sätt.

Must haves

  • Förmågan att få med dig och engagera ditt team (som del av din ansökan kommer vi ställa en fråga på detta temat och ge dig möjligheten att beskriva ett tillfälle när du lyckades med precis detta)
  • Kan det där med tech och hänger med i lingot utan problem

Nice to haves

  • Erfarenhet av webb- eller systemutveckling
  • Erfarenhet av att vara scrum master eller agil coach

Några detaljer
Vi vet att du är ivrig att börja men det här kommer bli en övning i tålamod eftersom du har fram till 10 augusti på dig att ansöka. Vi kommer inte att börja kalla till intervjuer innan dess (så låt inte din ansökan komma i vägen för nästa glassfika).
Tjänsten är på heltid och placerad på ett av våra kontor i Skåne (Malmö eller Ängelholm). Du får själv välja vilket kontor som passar ditt livspussel bäst. För vår del hade du kunnat börja redan imorgon men vi bestämmer såklart ett lämpligt startdatum tillsammans. 

Vi vill att alla ska känna “äntligen måndag”
På Prisjakt behöver du ingen jobbpersona. Vår allra viktigaste princip är att du är välkommen precis som du är. Vi gör vårt allra bästa för att du ska känna “äntligen måndag” varje vecka och samtidigt underlätta för dig att få ihop livpusslet. Hos oss har du fem timmar att spendera på dig själv varje vecka, två av dessa på fysisk aktivitet och tre på fri kompetensutveckling (någon spelar i ett band, en annan tragglar körkortsteori och en tredje lär sig skapa magi i ny 3D-applikation). 

Fortfarande inte helt övertygad? Bläddra då lite i Prisjakt Culture book (http://bit.ly/2fPgXeB) – gillar du den så kommer du gilla oss.

Prisjakt + Wise IT = Sant
Vi genomför denna rekrytering i samarbete med Charlotte Wilhelmsson hos Wise IT. Har du frågor eller funderingar höra gärna av dig till Charlotte på: charlotte.wilhelmsson@wiseit.se eller telefon:0760-440072.

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV