Till en av våra växande kunder söker vi en erfaren Linux systemadministratör!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Linux-systemadministratör arbetar du bland annat med automatisering och integrationer. Du kommer att förenkla och kvalitetssäkra arbetsflöden och du ingår i ett team där du ska hjälpa kunder att uppnå bästa prestanda och effektivitet i sina system.

• Installation och administration av Ubuntu och CentOS

• Installation och administration av MySQL / mariaDB PKI

• Infrastruktur och erfarenhet av policy på operativnivå som SELinux och Apparmor

• Konfiguration, tillhandahållande, integration och tunneling med hjälp av verktyg som Ansible, Vagrant, Jenkins, Subversion och Artifactory

• Server virtualisering, främst VMware

Vi söker dig

I denna roll är du en del av en grupp erfarna IT-specialister inom projektledning, arkitektur, krav, utveckling, testning, systemhantering samt incidenthantering. Nu ser vi fram emot att ha din erfarenhet av nätverk, applikationer, användarhantering och servertjänster eftersom teamets kunder har en hög IT-mognad.

För att lyckas med rollen vill vi att du har arbetat inom Linux-serverinstallationer och systemadministration.  Dessutom har du kunskap om installation, drift och underhåll av serversystem med fokus på automatisering, virtualisering eller integration. Du är också van att arbeta med SCRUM eller Kanban och du talar och skriver svenska och engelska fritt.

Är detta ditt nästa Linuxjobb?

Skicka då in din ansökan nu i sommar så tittar jag på den när jag är tillbaka från semestern i augusti. Har du frågor om tjänsten maila då Linda på Linda.mukka@wiseit.se märk mailet med Linux sysadm i ämnesfältet.

Hoppas att du får en fin sommar!

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV