Vill du arbeta med Azure-lösningar i världsklass hos en unik konsultorganisation med drygt 600 kollegor helt fokuserade på Microsoft? Nu söker Innofactor ytterligare en stjärna till deras Colud Platform team, välkommen med din ansökan redan idag!

DIN VARDAG

Som Azure Infrastructure Consultant kommer du att ha en spännande och variationsrik vardag då du är en nyckelperson i samtliga delar av leveransen mot kund. Det kan vara allt från design och implementation till rådgivning och att ta fram skräddarsydda lösningar efter kundens önskemål. Du kommer att arbeta mot flera kunder där du är med och sätter ramarna för nya projekt och leveranser. I det nordiska teamet finns många kompetenta kollegor som stöttar dig på vägen och delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter.

Du kommer vara en del av ett snabbväxande team inom Cloud Platform och ha kollegor över hela Norden. Huvudkontoret ligger i centrala Stockholm, men tack vare modernt och flexibelt arbetssätt spelar din fysiska placering mindre roll.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i denna roll ser vi att du är en driven engagerad och lösningsorienterad person som brinner för att förbättra dina kunders tekniska verksamhet. Är du dessutom nyfiken och engagerad när det gäller att ligga i teknikens framkant kommer du passa in här!

Förväntningar och önskvärda kvalifikationer

Du har sedan tidigare arbetat i en produktionsmiljö och har därmed goda erfarenheter av att arbeta hans-on i Azure. Främst inom IaaS, men även inom PaaS och SaaS. Du bör även ha kunskap inom PowerShell och scriptkompetens (Json, ARM, Kusto, C#).

Meriterande

  • Certifieringar inom Azure
  • Kunskap inom Azure DevOps (VSTS)
  • Du är bekväm med att hålla i inspirerande och utvecklande workshops inom ditt kunskapsområde.
  • Bred baskunskap om IT infrastruktur, t.ex. AD, DNS, DHCP, virtualisering, nätverk, storage etc.

PASSAR VI DIG?

Innofactor är en unik konsultorganisation med över 600 anställda i Norden och med Microsoftfokus.
I Sverige är vi ca 100 erfarna och engagerade kollegor som arbetar med intressanta och utmanande projekt baserade på Microsoft Dynamics 365, Office 365, Microsoft Data & Analytics platform och Azure. Vi är en Microsoft Gold Partner med ett flertal MVP, vilket visar på hög professionalism och kvalitet i vårt arbete.

Vi jobbar tillsammans, hjälper och utmanar varandra och har roligt på vägen. Tillsammans bildar vi ett starkt team för att möta marknadens krav på innovativa och avancerade verksamhetslösningar. Vårt huvudsakliga uppdrag är att ge både organisationer och individer chansen att göra en skillnad i den digitala världen. Våra kunder befinner sig mitt i sin digitalisering och har ett stort intresse av förändring i form att förbättra och effektivisera sina arbetssätt. På så vis gör vi som konsulter/företag stor skillnad ute hos våra kunder. Arbetsmiljön är kreativ och dynamisk och det är viktigt att du som anställd får en bra balans mellan arbete och privatliv. Vi har våra lokaler på Drottninggatan mitt i centrala Stockholm.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Arbete i team
  • Duktiga och roliga kollegor
  • Eget ansvar

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV