Är du intresserad av att arbeta på ett internationellt bolag som har hållbarhet i fokus? På Rusta får du inte bara mycket för pengarna utan även spännande arbetsuppgifter i en snabbrörlig och agil IT miljö. Låter detta intressant? Du kan du vara vår nästa Service Manager inom Digital Workplace.

DIN VARDAG

Som Service Manager inom Digital Workplace är du ansvarig för utvecklingen och förvaltningen av Rustas digitala arbetsplatstjänst. I tjänsten ingår ansvar för de olika klienter som finns i Rustas miljö, Office 365 och digitala identiteter. Du ska agera som beställare där den operationella driften är outsourcad till en partner.

Du ska kravställa och följa upp leveransen från outsourcingpartnern och säkerställa att tjänsten skapar värde och möter verksamhetens behov. Du kommer att vara en viktig kugge i Rusta ITs förändringsresa.

VEM ÄR DU

Du är en ambitiös lagspelare med god kommunikationsförmåga som gillar att ha kontakt med olika stakeholders. Du har mod och engagemang, är resultatorienterad samt har en förmåga att fatta beslut och driva projekt. Du ser på saker med öppna ögon och gillar förändring samt att hitta nya lösningar på utmaningar.

Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av:

·        Agera som beställare för outsourcade IT-tjänster.

·        Olika IT-miljöer (gärna inom detaljhandel).

·        Hantering av IT-tjänster i en större verksamhet.

·        Erfarenhet av arkitektur och konfigurering av O/M365.

·        Windows, Mac, Citrix, Active Directory.

·        Avtals- och förhandlingsvana.

Övrigt meriterande:Utbildning inom IT, ekonomi eller datavetenskap. 

VILL DU VETA MER?

I denna rekrytering samarbetar Rusta med Wise IT. Vill du veta mer, kontakta ansvarig rekryteringskonsult My Arvidsson, my.arvidsson@wiseit.se

Urval sker löpande. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

OM RUSTA

Rusta är detaljhandelskedjan som erbjuder ett brett sortiment av hem- och fritidsprodukter till överraskande låga priser. Vi vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för många människor att köpa produkter av god kvalitet till bästa pris. Det första varuhuset öppnades 1986 i Gävle och snart 35 år senare har Rusta nära 170 varuhus i Sverige, Norge, Tyskland och Finland.

Rustas ledord ”mycket för pengarna” är många beredda att hålla med om. De låga priserna har alltid varit kännetecknande för Rusta. Prissättningen är möjlig tack vare den framgångsrika affärsmodell som spikades av grundarna Anders Forsgren och Bengt-Olov Forssell långt innan de hade sålt sin första tapetrulle. Modellen innebär okomplicerade inköpsprocesser utan dyra mellanhänder, ett brett sortiment, stora volymer, effektiv logistik och en intensiv trendbevakning. Rusta är helt enkelt sin egen innovatör, importör, grossist, distributör och återförsäljare.

Rusta är detaljhandelskedjan som erbjuder ett brett sortiment av funktionella och trendriktiga hem- och fritidsprodukter som ger många människor mycket för pengarna. Vi vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för många människor att köpa produkter av god kvalitet till bästa pris. Det första varuhuset öppnades 1986 och idag har Rusta över 100 varuhus i Sverige, Norge, Tyskland och Finland. Rustas koncept bygger på enkla inköpsprocesser utan dyra mellanhänder, ett brett sortiment, stora volymer, effektiv logistik och en intensiv trendbevakning.

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV