Vill du bli en del av en global och marknadsledande organisation som i mer än 60 år utvecklat innovativa säkerhetslösningar i syfte att skydda människor, egendom och processer? På Troax är de fler än 700 personer som arbetar tillsammans för en säkrare framtid. Deras IT avdelning är nu i behov av förstärkning och söker därav en Global IT support technician

DIN VARDAG

Bolaget har en global närvaro, de finns representerade på alla kontinenter och har säljkontor i fler än 40 länder. Som Global IT support technician blir du en del av Troax IT avdelning, vilka verkar utifrån huvudkontorets nya kontorslandskap i Hillerstorp, för en kontinuerlig drift i moderna och säkra miljöer för att säkerställa tillgänglighet samt effektivitet i bolagets processer.

Det dagliga arbetet handlar om att tillgodose de behov som finns, vilket innefattar support och att vara ett stöd för användare över hela världen, i IT relaterade frågor samt arbeta med drift för att styra och hantera bolagens infrastruktur.

Utöver det huvudsakliga arbetet finns möjligheter till att vara delaktig i den kontinuerliga utvecklingen i form av mindre projekt. Kan bland annat innebära att du och dina närmsta fyra kollegor bevakar och följer upp trender och tendenser inom IT området samt applicerar de lösningar som bäst lämpar sig och framtids säkrar för bolaget. Resmöjligheter finns för att besöka övriga siter runt om i världen.

Troax kärnvärderingar är knutna till organisationens ambitioner och mål och utgör grunden för bolagets företagskultur – kundfokus, respekt, samarbete.

VEM ÄR DU

För att lyckas i rollen som Global IT support technician hos Troax ser de att du har minst två års erfarenhet i en motsvarande roll inom first line och second line support. I det har du arbetat med och ärendehantering, felsökning, fjärrstyrning, konfigurering, administrering. Utöver det vill Troax att du besitter kompetens inom:

·        Windows 10

·        Windows server 2019

·        Office 365 

·        Grundläggande inom nätverk

·        Engelska och svenska i tal och skrift.

För att du trivas och passa ihop med övriga medarbetare på Troax lägger de stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är en socialt utåtriktad person som trivs att samarbeta i team men även viktigt att att du har självdisciplin, är ansvarstagande och arbetar bra på egen hand. Du är lyhörd och engagerad, sätter användarna i centrum och vill erbjuda service av högsta kvalitet. Du är nyfiken, drivs av nya utmaningar och har ambition om att ständigt nå personlig utveckling.

OM TROAX

Troax startades 1955 i småländska Hillerstorp och är idag den ledande globala leverantören av områdesskydd för inomhusanvändning inom marknadsområdena Maskinskydd, Lager samt Förråd. Troax mission är att utveckla högkvalitativa och innovativa säkerhetslösningar som skyddar människor, egendom och processer. Troax har utvecklats till en framgångsrik börsnoterad internationell koncern med en stark säljstyrka samt effektiv logistikfunktion, vilket möjliggör lokal närvaro och korta leveranstider i 42 länder. Antalet anställda är idag ca 700 medarbetare. Huvudkontoret är beläget i Hillerstorp. Läs mer om vår fantastiska resa på www.troax.com

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Duktiga och roliga kollegor
  • Friskvård
  • Remote arbete
  • Utvecklingsmöjligheter

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV