Vill du jobba i ett skönt gäng med mycket humor, kreativitet, framåtanda och kamratskap? Alla med ett gemensamt intresse – att få arbeta och utveckla sin kunskap inom det man brinner för.

Runt 1 miljon unika besökare varje vecka! Med stadig tillväxt senaste året, har Merinfo.se och Biluppgifter.se vuxit sig till två av de största siterna i Sverige för person- och fordonsinformation.
Nu ska utvecklingsteamet skapas och växa på huvudkontoret kontoret i västra Göteborg.

Är du en av dem?

DIN VARDAG

Vardagen som utvecklare hos Merinfo infattar stor variation i arbetet, spännande utmaningar i både stort och smått samt oändliga möjligheter att utvecklas vidare inom sitt intresseområde.

Det huvudsakliga arbetet handlar om att stötta, underhålla och vidareutveckla Merinfo.se och Biluppgifter.se – två sajter som är riktigt stora inom sitt gebit. I det ingår även arbete med design, implementation och optimering av 12 transaktionstunga databaser. Utöver det är man delaktig i eller ansvarar för diverse projekt, fokuserat på att bygga upp nya plattformar och funktioner mot befintliga databaser samt skapa API: er mot bolagets kunder.

VEM ÄR DU

För att lyckas i denna roll ser vi att du har god kompetens inom

  • PHP och Laravel
  • Erfarenhet av att bygga API:er för webbplatser och webbapplikationer.

Det är mriterande om du dessutom besitter kunskap kring

  • Databashantering i MySQL
  • Agilt arbetssätt i form av Scrum

Merinfo lägger stor vikt vid att dina personliga egenskaper passar ihop med de andra i teamet. För att trivas på bolaget är du en social person som kommunicerar öppet med andra och föredrar att arbeta i en grupp. Du är en visionär och analytisk problemlösare som vill påverka och ta initiativ till nytänkande kreativa idéer. Du har en hög energinivå och uthållighet, får saker gjorda. Du är ansvarstagande, har en stark prioriteringsförmåga, motiveras av variation och anpassar dig flexibelt till nya utmaningar och omständigheter.

OM MERINFO

Informationsgruppen i Sverige AB och dess dotterbolag startade 2007 och har under åren byggts på med flera verksamheter inom dataleverans. Med egenutvecklade verktyg för insamling, förädling och leverans av data skapar Informationsgruppen skräddarsydda lösningar för sina kunder.