Vill du bli en del av en global och marknadsledande organisation som i mer än 60 år utvecklat innovativa säkerhetslösningar i syfte att skydda människor, egendom och processer – i hela världen? På Troax är de fler än 700 personer som arbetar tillsammans för en säkrare framtid. Deras IT avdelning är nu i behov av förstärkning och söker därav en Global IT operations som blir navet för driften och säkerheten i Troax IT infrastruktur.

DIN VARDAG

Bolaget har en global närvaro, de finns representerade på alla kontinenter och har säljkontor i fler än 40 länder. Som Global IT operations blir du en del av Troax IT avdelning, vilka verkar utifrån huvudkontorets nya kontorslandskap i Hillerstorp. De arbetar för en kontinuerlig drift i moderna och säkra miljöer för att säkerställa tillgänglighet samt effektivitet i bolagets processer.

Det dagliga arbetet handlar om att tillgodose de behov som finns och som uppstår globalt i verksamheten inom IT infrastrukturområdet. Du kommer bland annat att arbeta med den molnbaserade nätverkslösningen Cisco Meraki för hantering, konfigurering och monitorering av routrar, switchar, brandväggar, med mera. Utöver det ansvarar du för serverdrift och underhåll, vilket för närvarade innebär arbete i en hybridlösning baserad på Hyper-V cluster och Windows server 2019.

Målet för tjänsten är att ständigt verka för en kontinuerlig utveckling samt säkerställande av processer enligt best practice. I det ingår även budgetarbete och projektledning inom och utom avdelningen. Du kommer kontinuerligt bevaka och följa upp trender och tendenser inom IT området, förorda förändringar och lösningar samt driva implementationer av nya smarta tjänster som underlättar för IT-avdelningen och övrig personal. Närmast i strategin ska fler on-premies tjänster och siter migreras till Azure.

Troax kärnvärderingar är knutna till organisationens ambitioner och mål, vilket utgör grunden för bolagets företagskultur – kundfokus, respekt, samarbete. De erbjuder stora möjligheter till vidare kompetensutveckling genom utbildning och utmanande arbete med den senaste tekniken.

VEM ÄR DU

För att lyckas i rollen som Global IT operations hos Troax ser de att du har minst fem års erfarenhet i en motsvarande roll med inriktning infrastruktur och nätverk. I det har du arbetat med avancerad drift och underhåll samt agerat projektledare. Utöver det vill Troax att du besitter kompetens inom:

·        Windows server 2019

·        Virtuella miljöer: HyperV och VMware

·        Molntjänster: Azure

·        Cisco (Meraki är meriterande)

·        Engelska och svenska i tal och skrift.

För att du trivas och passa ihop med övriga medarbetare på Troax lägger de stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är en socialt utåtriktad person som trivs att samarbeta i team men även viktigt att du har självdisciplin, är ansvarstagande och arbetar bra på egen hand. Du är lyhörd och engagerad, sätter användarna i centrum och vill erbjuda service av högsta kvalitet. Du är pedagogisk, kommunikativ och har förmåga att leda, inspirera och motivera andra. Du är nyfiken, drivs av nya utmaningar och har ambition om att ständigt nå personlig utveckling.

OM TROAX

Troax startades 1955 i småländska Hillerstorp och är idag den ledande globala leverantören av områdesskydd för inomhusanvändning inom marknadsområdena Maskinskydd, Lager samt Förråd. Troax mission är att utveckla högkvalitativa och innovativa säkerhetslösningar som skyddar människor, egendom och processer. Troax har utvecklats till en framgångsrik börsnoterad internationell koncern med en stark säljstyrka samt effektiv logistikfunktion, vilket möjliggör lokal närvaro och korta leveranstider i 42 länder. Antalet anställda är idag ca 700 medarbetare. Huvudkontoret är beläget i Hillerstorp. Läs mer om vår fantastiska resa på www.troax.com

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Arbete i team
  • Eget ansvar
  • Ny teknik
  • Remote arbete
  • Utvecklingsmöjligheter

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV