Vill du arbeta i ett innovativ och entreprenöriellt bolag och vara en del av Sveriges framtid inom bygg- och anläggning? Veidekke söker nu en Applikationsspecialist med fokus på processutveckling inom digitala arbetssätt. Är du involverande, kreativ och jobbar med hjärtat? Då kan du vara vår nästa stjärna!

OM VEIDEKKE

Veidekke är inget vanligt byggföretag. Visserligen bygger vi allt från broar och bostäder, vägar och tunnlar, men det är vår syn på människor som är annorlunda. Veidekke är en idé om hur människor tillsammans kan skapa goda resultat. Vi tror på involverande krafter och kollektiv intelligens. Vi är övertygade om att människor åstadkommer mer genom samarbete.

Veidekke är Skandinaviens fjärde största bygg- och anläggningsföretag med en total omsättning på ca 38,8 mdr NOK. I Sverige har vi ca 2400 anställda och en omsättning på ca 12,1 mdr SEK (2019).

DIN VARDAG

Som Applikationsspecialist får du en ny och spännande tjänst där du kommer arbeta i teamet som har fokus på processutveckling inom ramverket VDC (Virtual Design and Construction) vilket är grunden för det digitala arbetssättet i bolaget. Du kommer att ansvara för systemen Veidekke använder inom VDC, bygginformationsmodellering samt visualisering med smarta verktyg. Vidare kommer du även att arbeta med att ta fram, tydliggöra och implementera kvantifierbara mål, mätetal och mötesteknik för att effektivisera och förkorta tid till svar och beslut i hela byggprocessen.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Supportera projekt i leverans och agera expert för ett antal applikationer i bolaget, både på operativ och strategisk nivå.
  • Implementation och uppföljning av nya applikationer eller tillägg och utveckling av befintliga.
  • Ansvarig för omvärldsbevakning och kontinuerlig utvärdering av befintlig verktygsflora.
  • Utbildning av medarbetare i verktyg och applikationer.
  • Ansvarig för relevant kravställning kopplat till projektens samordningsmodeller, men även kravställning mot leverantörer och leveransuppföljning.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen som Applikationsspecialist ser vi att du är nyfiken och nytänkande i ditt sätt att arbeta, du är positiv som person och gillar att arbeta i en föränderlig miljö. Du är en person som kommer med initiativ och förslag på förbättringar, trivs i samarbete med andra och drivs av nya utmaningar. Vidare ser vi att du har förmågan att kunna sätta dig in i användarnas sätt att arbeta samt har en god utlärnings- och kommunikationsförmåga.

Meriterande för denna roll:
Vi tror att du med fördel har arbetat med förändringsarbete då det är en stor del av denna tjänst. Du får även gärna ha erfarenhet från VR och Visual Programming. Samt har tidigare erfarenhet av att ha föreläst och/eller tagit fram utbildningar för användare.

VILL DU VETA MER?

I denna rekrytering samarbetar Veidekke med Wise IT. Vill du veta mer, kontakta ansvarig rekryteringskonsult My Arvidsson, my.arvidsson@wiseit.se

Urval sker löpande. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV