Vill du vara med och digitalisera och utveckla morgondagens byggnadsprojekt? Då är det här rollen för dig! För kunds räkning söker vi nu efter en positiv och driven projektledare med fokus på digitalisering och verksamhetsutveckling!

Din vardag

I rollen som Projektledare blir din främsta uppgift att självständigt driva olika typer av utvecklingsprojekt på uppdrag av koncernledningen med fokus på kundens kärnverksamhet. Det kan t.ex. handla om införande av nya eller modifierade processer och metoder för byggprojekten, eller framtagande av nya produktkoncept för bostäder. Större projekt kan t.ex. handla om att definiera och genomföra grundläggande förändringar i hur kunden arbetar inom ramen för den pågående digitaliseringstrenden.

Bland dina ansvarsområden ingår:

  • Genomföra förstudier för att ta fram underlag för projektgenomförande med fokus på process- och verksamhetsutveckling
  • Planera, leda, prioritera och koordinera projektarbete (både interna och externa resurser). Ofta genomförs flera projekt parallellt
  • Ansvara för krav- och förändringshantering inom projektet. Framtagning av beslutsunderlag och förändrade planer till styrgrupp och projektets intressenter
  • Ansvara för framtagning av kommunikationsplaner och se till att de genomförs så att alla projektets intressenter tillgodoses
  • Hantera och minimera projektrisker
  • Rapportera status, risker och avvikelser
  • Omvärldsbevakning, koordinering och samordning av andra relaterade projekt, händelser och aktiviteter

Denna tjänst är placerad i kundens lokaler, strax norr om centrala Stockholm.

Vem är du?

Vi tror att du har en akademisk examen och har dokumenterad erfarenhet av projektledning och förändringsledning, med fördel enligt någon av de modeller som är vanliga på marknaden.

Då många av utvecklingsprojekten är kopplade till kundens kärnverksamhet ser vi gärna att din utbildning har haft en inriktning mot byggbranschen alternativt att du har tillgodogjort dig kunskap genom arbetslivserfarenhet.

För att lyckas i rollen krävs det att du är en handlingsinriktad person som ser möjligheter och får saker att hända. Du är analytisk, strukturerad och kvalitetsorienterad i ditt arbetssätt och duktig på att bygga relationer.

Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Arbete i team
  • Eget ansvar
  • Intressanta projekt