Taekwondo-tränare, biodlare eller hobbyfiskare? CPAC behöver utöka sitt cloud-team med en Senior Mjukvaruingenjör med fler intressen än bara jobbet. Dina talanger och erfarenheter berikar. De bidrar till en större förståelse för människors vardag och den värld vi alla lever i. Och gör CPAC Systems till en roligare arbetsplats att jobba på.

När du, humleodlaren och filatelisten hamnar i möte med hemmasnickaren tar ni er an de kreativa utmaningarna på andra sätt än när ni bara har på er ingenjörshatten. Ni hittar smartare lösningar som gör livet lättare för i lastbilsföraren, grävmaskinisten, asfaltsläggaren, busschauffören eller sjökapten.

DIN VARDAG

CPAC’s plattformar säkerställer att fordon och andra uppkopplade enheter kan prata med varandra i realtid för att optimera flöden och öka effektivitet. Som Senior Mjukvaruingenjör mot deras cloud-plattform får du jobba med de roligaste, men också de mest utmanande projekten inom branschen.

Du arbetar tillsammans med kompetenta kollegor i utvecklingsteam med fokus på att skapa framtidens produkter. Eftersom de är ett produktbolag kommer du att vara med hela vägen från idé till färdig produkt och se hur den skapar värde för slutanvändaren. De jobbar i en platt organisation, i en bransch där utvecklingen går snabbt framåt och du i din roll kommer därför att vara involverad där det händer. Det ger dig stora möjligheter att vara med och påverka allt ifrån produkten till själva processen och ger också dig som individ goda förutsättningar att utvecklas.

VEM ÄR DU?

CPAC söker dig som brinner för mjukvaruutveckling och har minst 3 års erfarenhet av arkitektur och systemutveckling i AWS och har jobbat med nätverksprogrammering i Linux, distribuerade system och kluster. De använder sig typiskt av AWS, Java, Docker, Kubernetes, Vertex, SQL, PostgreSQL, Elasticsearch, gRPC, REST, Ambassador, IntelliJ, GIT, Gerrit, Gradle.

I vår och CPAC’s värld rekryterar vi personligheter. Känner du att det här är något för dig så vill vi gärna veta vem du är.

ANSÖKAN

Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter. Välkommen med din ansökan!

OM CPAC SYSTEMS

CPAC är en del av Volvo Group och har sitt huvudkontor i Sverige, närmre bestämt Göteborg samt kontor i USA och Australien. Alla deras värdeskapande produkter är utvecklade åt Volvo Group, det vill säga Volvo Penta, Volvo Trucks, Volvo Buses och Volvo CE samt externa kunder som Yamaha.

För mer information om företaget, vad dom gör och hur det är att arbeta hos dem, besök www.cpacsystems.se

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Anställningsmöjlighet
  • Arbete i team
  • Centralt läge
  • Duktiga och roliga kollegor
  • Eget ansvar
  • Ny teknik
  • Utvecklingsmöjligheter