Tilltalas du av att arbeta med den senaste tekniken inom molntjänster och digital tjänsteutveckling inhouse? Vi växer och söker nu dig som vill vara med på den fortsatta resan att digitalisera och effektivisera processer och tjänster för företagare. Här får du arbeta med hela produktutvecklingscykeln i en organisation som värdesätter framåtanda och höga ambitioner. Nyfiken på att veta mer? Sök tjänsten som BI utvecklare redan idag!

Din vardag

Aspia är en ledande företagspartner inom ekonomi, redovisning, HR & lön, skatt och affärsrelaterad rådgivning med en närvaro i hela Norden. Här tillhör du ett team på 16 personer med olika kompetenser, såsom testautomatiserare, kravanalytiker, integrationsutvecklare och BI utvecklare. Du kommer att vara en viktig del i att arbeta med vidareutvecklingen av vår BI stack, datalager och analysmodell, som står i grund för ett antal olika rapporter och analyslösningar. Det huvudsakliga syftet med analyslösningen är att presentera information via Power BI. Du är då en nyckelperson för att förbättra systemet och ska kunna kommunicera med verksamheten och kunna översätta deras behov till teknik.

Du kan börja en dag med att ha en avstämning med en intern chef, där de till exempel vill bygga en faktureringsuppläggning med syfte att visa hur man bygger fakturor och hur de åldras varje månad. Vissa dagar har du mycket utveckling att ta tag i. Annars är dagarna fyllda med backlogg prioritering, kravprofilsmöten där ni går igenom verksamhetskrav samt interna möten med Aspia anställda och ägare. Därför är det viktigt att du har arkitekthatten på dig och tänker utifrån ett bredare perspektiv, hur detta kommer påverka resten av organisationen.

Vi arbetar agilt enligt Kanban/DevOps och har möten varje dag med löpande prioriteringar som vi ständigt uppdaterar i vår backlogg.

Vem är du?

För att trivas i rollen som BI utvecklare tror vi att du är samarbetsvillig, kommunikativ och ansvarstagande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill komma i kontakt med dig som är kommunikativ och brinner för utveckling. Du är en nyfiken person som ständigt vill lära nya tekniker, har en pedagogisk ådra och förståelse för finans.

  • Vi tror att du har relevant högskoleutbildning och ungefär 5 års arbetslivserfarenhet av BI utveckling.
  • Du har arbetat med ETL, SQL, Azure, Azure Analysis Services, Azure Data Factory.
  • Det är meriterande om du har kunskaper inom Power BI och Master Data.

Kontaktperson

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise IT. Vill du veta mer om jobbet, kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Parisa Zafaranian, 076-620 29 16 eller Catherine Gewalli 076-007 17 40. Wise IT kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail, då de värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur de behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Passar vi dig?

Aspia är ett helt nytt bolag med 1450 anställda och vi erbjuder ett brett tjänsteerbjudande utifrån våra kunders verksamhetsbehov. Från redovisning och lönehantering till styrelsecoachning och skatterådgivning. Aspia är en partner till brädden fylld med kunskap och erfarenhet, men också en partner med en vilja att förändra och förbättra.

Vi på Aspia kommer att fortsätta utveckla vårt erbjudande för att ge våra kunder fler verktyg för ett enklare, bättre och lönsammare företag.