Har du erfarenhet av att jobba med ServiceNow-plattformen och känner dig redo att ta nästa steg i karriären? Som systemadministratör hos vår kund får du möjlighet att bidra till en pågående förändringsresa och växa in denna nyckelroll i IT-organisationen. Välkommen in med din ansökan!

Din vardag

I rollen som systemadministratör kommer du vara en del av ett team som du förväntas stödja i utvecklingen av hållbara lösningar. Du kommer ansvara för leverans av förvaltningsbara lösningar som ger en effektiv drift och som uppfyller verksamheten krav på stabilitet, tillgänglighet och prestanda.

Som systemadministratör kommer du att jobba med att driva förändrings- och förvaltningsaktiviteter inom plattformen. Din roll består av att vara med och förstå verksamhetens krav och förvalta befintliga produkter enligt ’Best Practices’ från ServiceNow.

Dina ansvarsområden kommer bland annat vara:

  • Avhjälpa incidenter för plattformen och dess applikationer
  • Ansvara för service request för området 
  • Omvärldsbevaka och vidareutveckla området ServiceNow
  • Hantering av foundation data för plattformen

Denna tjänst är placerad hos vår kund i centrala Stockholm. Det finns goda möjligheter till anställning direkt hos kunden efter en tid som konsult.

Vem är du?

Vi söker dig som har minst 1 års erfarenhet av förvaltning av ServiceNow plattformen. Vi ser gärna att du är noggrann, ansvarsfull och gillar att samarbeta med våra intressenter och övriga i gruppen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ITIL processerna och hur de bäst implementeras och underhålls i plattformen.

För oss är, förutom din tekniska kunskap, även din sociala kompetens väldigt viktig. Du är serviceinriktad, problemlösare som arbetar bra både självständigt och tillsammans med andra. I den här rollen krävs även att du är duktig på att organisera och kan prioritera och strukturera ditt arbete. Då du kommer ha många olika kontaktytor i organisationen krävs det att du kan kommunicera obehindrat på Svenska och Engelska både tal och skrift.

Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Arbete i team
  • Duktiga och roliga kollegor
  • Eget ansvar