Tech är ett av de absolut mest utvecklade, spännande och roligaste områdena man kan rekrytera inom då det är i konstant utveckling och det finns alltid nya roller och tekniker att sätta sig in i. Vi på Wise IT jobbar hårt för att arbeta i framkant och för att vara experter inom det ständigt växande området. Nu söker vi rekryterare till vårt affärsområden Wise IT Inhouse.

DIN VARDAG

Inledningsvis kommer du att få en grundlig introduktion kring våra metoder och processer, för att senare ha en betydande roll på plats ute hos våra kunder där du som specialist stöttar HR/chefer och ha ansvaret vid deras rekryteringsprocesser inom IT. Utöver det kommer du ansvara över alltifrån kravprofilsutformning, search, djupintervjuer, test till referenstagning. Förutom det så kommer du ha chansen att bygga och påverka hur kunderna arbetar och ser på IT rekrytering. Detta då kundernas behov av vad dem vill utveckla inom området varierar. Ett naturligt inslag är att agera rådgivande gentemot interna beställare och säkerställa progress i de pågående rekryteringarna.

VEM ÄR DU?

Du har minst ett års erfarenhet inom rekrytering, antingen som konsult eller inhouse på ett bolag – därmed har du drivit fullständiga rekryteringsprocesser, från utformande av kravprofil, uppsökande rekrytering till referenstagning. Därtill ser vi att du har erfarenhet av rekryteringar inom IT, det behöver emellertid inte varit ditt fokus.

För att lyckas i rollen ser vi att du är en självgående person som är van att ta ansvar och gillar att driva dina uppgifter. Vidare trivs du med att inta en rådgivande roll och motiveras av att skapa synliga resultat! Då du agerar konsult ser vi även att du är en nyfiken och relationsskapande person som är kommunikativ, i såväl tal som skrift.

Är du nyfiken på att höra mer om oss och hur vi arbetar är du varmt välkommen att höra av dig till Kristin Mörth, kristin.morth@wiseit.se.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!