Tech är ett av de absolut mest utvecklade, spännande och roligaste områdena man kan rekrytera inom då det är i konstant utveckling och det finns alltid nya roller och tekniker att sätta sig in i. Vi på Wise IT jobbar hårt för att arbeta i framkant och för att vara experter inom det ständigt växande området. Nu söker vi researchers till vårt affärsområde Wise IT Inhouse.

DIN VARDAG

Hos oss på Wise IT kommer du att lära dig search och rekrytering av de främsta i branschen! Inledningsvis kommer du att få en gedigen introduktion, då du får lära dig alltifrån searchmetodik, intervjuteknik till utbildning i rekryteringsverktyg så som LinkedIn Recruiter. Allt eftersom din erfarenhet byggs upp så kommer karriärvägar att öppnas, exempelvis som IT-rekryterare på plats hos kund eller rekryteringskonsult, för att nämna några.

Framöver kommer du att ha en betydande roll och bidra med din expertis på plats ute hos kund, där ditt fokus kommer vara att hitta och attrahera kandidater inom IT i externa kanaler. Vidare kommer du att stötta kund vid utformande av annons, urval samt referenstagning. Ett naturligt inslag är löpande rekryteringsadministration så som koordinering av intervjuer och återkoppling till kandidater. Självklart kommer du att ha tillgång till löpande coachning under dina uppdrag, allt för att du ska utvecklas!

Som IT-researcher hos oss får du helt enkelt det bästa av två världar. Du har både tillgång ditt team av kollegor på Wise IT samt den fantastiska möjligheten att samla på dig kunskap och inblick i flera andra IT organisationer.

VEM ÄR DU?

Du har en examen inom exempelvis beteendevetenskap, personalvetenskap eller systemvetenskap. Vi ser helst att du har jobbat ett halvår med uppsökande rekrytering och att du har ett stort intresse för människor och IT. Vi lägger stort vikt vid personliga egenskaper och för att lyckas i denna roll tror vi att du som person är social, självgående och engagerad! Du är relationsskapande och kommunikativ i såväl tal som skrift. Du brinner för rekrytering inom IT samt drivs av att ta ansvar för din uppgift och av att skapa resultat!

Är du nyfiken på att höra mer om oss och hur vi arbetar är du varmt välkommen att höra av dig till Kristin Mörth, kristin.morth@wiseit.se.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!