Vill du jobba med den senaste tekniken inom DevOps hos ett välkänt varumärke i retailbranschen? Kanske har du några års erfarenhet inom DevOps och är redo att ta ditt nästa steg i karriären? Eller är du en nyutexaminerad utvecklare som brinner för teknik och är beredd att visa vad du kan? Oavsett så finns det plats för dig på XXL!

DIN VARDAG

I din roll som DevOps Engineer hos XXL välkomnas du till en platt organisation med högt i tak och stora möjligheter att växa och ta ansvar. När pandemin väl är över kommer du dessutom att arbeta i fina lokaler med startupkänsla i en av Vasastans vindsvåningar! Du och ditt team jobbar ständigt för att förenkla vardagen för XXL:s kunder och medarbetare. Köp och returer på nätet och i butikerna ska kunna hanteras med bara några få klick, och ute på lagren effektiviseras processer med hjälp av just er!

Du samarbetar dagligen med andra utvecklare, arkitekter, chefer, produktägare och designers. Själva utvecklingsarbetet sker till stor del i Javascript och Typescript, och AWS-infrastruktur är också en viktig teknisk komponent. Integrationer är en annan del av vardagen i DevOps-teamet. Du och dina kollegor arbetar agilt, och under stort eget ansvar. När du känner dig extra kreativ så finns även utrymme att komma med egna idéer och förslag!

VEM ÄR DU?

För att komma in snabbt i rollen så är det bästa om du har några års erfarenhet av utveckling eller DevOps, och att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med AWS. Men även du som har en färsk yrkesutbildning i bagaget och kanske har utvecklat hemma på fritiden har chansen att få ta steget in på XXL! Det viktigaste är att du är bekant med backendutveckling i Javascript/Typescript, och att du är beredd att ta ansvar för ditt eget arbete i en platt organisation med högt i tak. Kanske har du en GitHub du vill dela med dig av som kan ge en hint om dina utvecklarkunskaper?
Som person är du i övrigt social, pragmatisk och flexibel. Vardagen hos XXL är föränderlig, och du behöver snabbt kunna prioritera om ditt arbete och hjälpa till där det behövs. Om du dessutom har någon form av konsultbakgrund och är intresserad av sport och vildmark så är det precis dig vi letar efter!

Krav:

  • Erfarenhet av Javascript som backendspråk
  • Erfarenhet av Typescript
  • Erfarenhet av AWS

Meriterande:

  • Högskoleutbildning inom området
  • Konsultbakgrund
  • Bakgrund inom retail
  • Intresse för sport och vildmark

Kontakt:
I den här rekryteringen samarbetar XXL med Wise IT. Vill du veta mer om jobbet, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anna Bergengren, anna.bergengren@wiseit.se. Wise IT kan tyvärr inte ta emot ansökningar via email, då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Urval och intervjuer sker från mitten på augusti. Välkommen med din ansökan!

XXL grundades i Norge år 2000 av Öyvind Tidemansen. I Sverige öppnade de sitt första varuhus i Bromma år 2010. Idag har de 90 varuhus i Norge, Sverige, Finland och Österrike. 28 av dessa varuhus finns i Sverige. XXL bedriver även e-handel i alla dessa länder samt Danmark. XXL:s varor skickas från det gemensamma centrallagret på 43 000 kvadratmeter i Örebro. Detta gör dem till Nordens största sportkedja. Deras koncept bygger på att du skall kunna hitta precis vad du än kan tänkas behöva, oavsett aktivitet, under ett och samma tak i något utav varuhusen eller på XXL.se