Vill du arbeta på en av Europas bästa arbetsgivare, i en härligt familjär och social atmosfär? Vill du arbeta på ett Fintech-bolag som samarbetar med de största och bästa inom finans? Vill du kunna styra din egen utveckling som utvecklare och delta i många spännande och komplexa projekt? Då ska du söka denna roll på LeanOn!

VARDAG

Fintech är vad vi gör på LeanOn. Det kommer för dig som Javautvecklare hos oss innebära utveckling av systemlösningar som idag används hos några av nordens största banker, börser och värdepappersbolag, i deras kärnverksamhet. 
Du blir vidare en del av en härlig arbetsplats nära T-Centralen där medarbetarnas välmående, engagemang och utveckling alltid är i fokus. Hos oss på LeanOn får du möjlighet till en varierad och utvecklande roll genom våra tre affärsområden; egna produkter, interna kundprojekt och konsultuppdrag hos våra kunder. Vad som blir ditt nästa projekt är du själv med och påverkar. Du kommer alltså arbeta med nyutveckling, kundanpassningar eller utrullning av befintliga lösningar.

Du kommer hos oss bli del av ett mycket kompetent och engagerat team, med lång erfarenhet. Räkna vidare med en öppen och rolig samt tillåtande stämning! Vidare kommer du få ta del av mycket bra förmåner samt generösa kompetensutvecklingsmöjligheter samt trevliga konferensresor (när läget tillåter) både inrikes och utrikes.

VEM ÄR DU?

Javaprogrammering kommer vara del av dina huvudsakliga arbetsuppgifter, och du känner dig trygg i din roll som javautvecklare. SQL och JavaScript är du mycket välbekant med och vi ser gärna att du arbetat med React. Vi arbetar med Microservices-arkitektur och tycker det är bra om du har erfarenhet av även detta.

Som Javautvecklare på LeanOn kommer du ha en varierande roll och arbeta med systemutvecklingens alla delar; från kravställningsarbete, arkitektur och design till utveckling, testning och slutleverans. Du har alltså goda erfarenheter från att tidigare ha hanterat hela utvecklingskedjan. Du kommer arbeta i ett av flera projektteam där du samarbetar med kolleger innehavande stark kompetens eller senioritet. Vidare ser vi gärna att du gillar variationen med att arbeta självständigt och tillsammans med andra i projekt.

Då vi har ett brett utbud av både kunder och egna produkter finns det möjlighet för specialisering inom specifikt teknikområde kopplat till Fintech.

Kontakt
Har du frågor eller funderingar får du gärna höra av dig till Johan Eriksson (johan.eriksson@wiseit.se). Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.
Välkommen med din ansökan!

PASSAR LEANON DIG?

Sedan LeanOn grundades 1998 har fokus varit att utveckla avancerade systemlösningar för finansbranschen, därför säger vi att vi arbetat med fintech sedan 1998. Under åren har vi byggt upp en rejäl kunskapsbank om finansbranschen och dess behov. Det behövs för att kunna bygga plattformar med bland annat snabb time-to-market och säker drift från dag ett. 

Våra lösningar används idag av några av Nordens största banker, börser och värdepappersbolag. Viktigt för både oss och våra kunder är att vi tar långsiktigt helhetsansvar för både produkterna och införandet. Vi bistår med driftstöd, underhåll och uppdateringar vilket gör att våra lösningar håller i många år framåt. Det har gett oss mångåriga relationer med flera kunder som även gett oss förnyat förtroende för att utveckla nya tjänster. 

LeanOn arbetar efter visionen att bygga det bolag vi alla vill jobba på. Vi är övertygade om att det är det som skapar engagerade medarbetare och som i sin tur skapar värde även för våra kunder. Fyra år i rad har vi blivit utsedda till en av Sveriges bästa arbetsplatser av Great Place to Work®*. I juni 2019 blev vi dessutom, för andra året i rad, utsedda till en av Europas bästa arbetsplatser. Detta är något vi är otroligt stolta över, såklart, och visar att vi är på rätt väg i vårt arbete med vår vision.

LeanOn finns i Uppsala, Stockholm och Mariehamn.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Centralt läge
  • Duktiga och roliga kollegor
  • Företagsresor
  • Karriärmöjligheter
  • Tjänstepension