Vill du bli en del av teamet som hjälper Folksam att skapa säkra identitets- och åtkomsthanterings lösningar inom Identity and Access Management (IAM)­?
Är du dessutom en prestigelös person som gillar att hitta lösningar till tekniskt avancerade system och som gillar att arbeta i team? Om svaret är ja, tveka inte att läsa vidare!

Din vardag

I din roll som IAM-specialist kommer du att utveckla, underhålla och förbättra tekniskt avancerade lösningar som säkerställer identitet och rättigheter, såsom autentisering och auktorisation av användare. Du blir en del av ett team som arbetar agilt och som tillsammans tar ansvar för att sätta upp leveransmål som ni sedan når. Som IAM-specialist levererar du kvalitativa lösningar självständigt men även i par genom att dela med dig av dina kunskaper. Du identifierar hinder och kommer med förbättringsförslag och proaktivt förbättra system samt bidrar till kontinuerliga leveranser som snabbt realiserar affärsvärde. Hos oss får du använda och bygga vidare på din talang, bland annat genom värdefulla utbildnings- och utvecklingsmöjligheter. Vi förstår värdet av flexibelt arbetsliv, friskvård och anställda som mår bra.

Vem är du?

För att trivas som IAM-specialist tror vi att du har en bakgrund och ett intresse för säkerhet och identifiering, autentisering- och auktorisation lösningar inom området IAM. Du är en problemlösare som trivs i en flexibel roll. Du tycker om att ta egna initiativ men samtidigt motiveras du av att arbeta i team och i ett föränderligt arbetsklimat. Har du dessutom kunskaper inom IBM-produkterna, ISIM och ISAM, ser vi det som väldigt meriterande. Vi tror att du är kommunikativ, har ett öppet sinne och ett inre driv och nyfikenhet. Du är en duktig kommunikatör med en positiv och lösningsorienterad inställning. Detta kombinerar du med flytande kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Hos oss gör du karriär i ett ansvarstagande företag!

Vi är ett stort kundägt företag med kontor på flera håll i landet. Här finns många spännande yrkesroller och goda chanser till karriär på olika sätt. Vi stöttar våra medarbetares utveckling och har bra anställningsförmåner. För att öka samarbete och kreativitet jobbar vi aktivitetsbaserat.

Vi är cirka 3 900 medarbetare inom Folksamgruppen som erbjuder försäkringar och pensionssparande som skapar trygghet i livets alla skeden. Nära varannan svensk är försäkrad hos oss och vi är en av Sveriges största kapitalförvaltare. Vi engagerar oss i det våra kunder bryr sig om och vår vision är att de ska känna sig trygga i en hållbar värld. Därför är vi måna om att våra kunder är rätt försäkrade och arbetar långsiktigt med bland annat trafiksäkerhet, miljöarbete och ansvarsfulla investeringar.

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV