Har du erfarenhet av iOS-Utveckling och söker du ett trivsamt bolag där du får arbeta i ett team med drivna och kompetenta utvecklare? Se hit!

Din vardag:

Optidev erbjuder en av Sveriges bästa arbetsplatser tillsammans med teknik som ligger i framkant. De följer det senaste inom systemutveckling generellt och inom mobilitet specifikt. Med deras långsiktiga affärsmodell ger de utrymme att bygga kvalitet långsiktigt i deras plattform men de är alltid öppna för att testa nya lösningar och tekniker vilket bidragit till att de är Nordens ledande aktörer för helhetslösningar inom ”MMS”. Vi tror att det är den ultimata mixen för att skapa den mest attraktiva arbetsplatsen för dig som mjukvaruutvecklare.

Vem är du?

Du drivs av att leverera lösningar med hög kvalitet och vill hela tiden vidareutveckla din kompetens tillsammans med likasinnade. Du har inga problem med att sätta dig in i befintlig kod och har goda kunskaper i iOS-utveckling både för iPhone och iPad.

Vi tror att du är en mjukvaruutvecklare som har erfarenhet från liknande jobb eller privata projekt och vill fortsätta att utvecklas i din roll som IOS-utvecklare. Du är van vid att jobba mot intern eller extern beställare och har god förståelse för de utmaningar och prioriteringar som ständigt sker.

Du vågar ta ansvar utifrån din roll, men även ett extra steg utanför givna ramar om det är för vårt bästa. För att du ska kunna göra det ser vi till att vi har högt i tak. I gengäld har du en hög grad av ansvarsförmåga och du kan leda dig själv.

För att trivas i denna roll ser vi att du har kunskaper inom:

·        Swift

·        Objective-C

·        X-Code

·        Xamarin

Det är meriterande om du har erfarenhet av:

·        Enhetstestning

·        Continuous Delivery

·        Agila arbetsmetoder (t ex Scrum)

Om Bolaget:

Optidev är en av de ledande aktörerna i Norden på att utveckla, leverera och implementera robusta mobilitetslösningar – såväl mjuk- som hårdvara – för spårbarhet, tillgänglighet och insamling av affärskritisk information i realtid.

Optidevs kunder finns inom en mängd olika branscher och områden – allt från transport, lager och logistik till retail, resor och sjukhus. Gemensamt för dem alla är dock att de önskar effektivisera sina verksamheter genom att man var och när som helst i realtid kan få tillgång till information.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • 2h Friskvård/veckan
  • Arbete i team
  • Duktiga och roliga kollegor
  • Frukost
  • Gratis gym
  • Massage
  • Remote arbete