Brinner du för drift och integration och vill vara med på Julas resa i digital transformation? Gillar du att arbeta med kompetenta och trevliga kollegor i en ständigt utvecklande miljö? Då kan det vara dig vi söker! 

DIN VARDAG

Som Operations Specialist Integration kommer du ta ansvar för och se till att integrationer och flöden flyter på och fungerar som de skall. När incidenter uppstår  är det du  som ansvarar för att  för att hitta och implementera en lösning , antingen själv eller genom samarbete med andra.  

Du kommer vara en spindel i nätet och föra dialog med många olika delar av organisationen. Som Operations Specialist Integration kommer du att hantera många bollar i luften och samtidigt behöva göra rätt prioriteringar utifrån ett verksamhetsperspektiv.

På Jula arbetar du tillsammans med trevliga arbetskamrater och i en kultur där man ständigt strävar efter utveckling. Som Operations Specialist kommer du sitta med allt ifrån övervakning av integrationsplattformar och korrigera eventuella fel till att hjälpa till med felsökning och vidareutveckla supportprocesser. 

VEM ÄR DU?

För att lyckas och trivas i denna roll ser vi att du har minst fem års arbetserfarenhet av integrationer och drift/support. Har du även med dig erfarenhet av ITIL och agila metoder är det meriterande.

Som person är du service-minded, strukturerad och noggrann. Du är van vid att ta ansvar och säkerställa att leverans sker med kvalité. Vidare ser vi att du är en lagspelare som drivs framåt av att dela med dig av din kunskap och expertis. Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift och har en relevant utbildning inom IT. 

I denna process lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper.

Jula rör sig mot ett mer flexibelt arbetssätt och därmed finns möjlighet till delvis distansarbete.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise IT. Vill du veta mer, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Simon Andreasen på mobil eller mail 0735-216548, simon.andreasen@wiseit.se eller Tina Banic på mobil 0766-202902, tina.banic@wiseit.se

PASSAR VI DIG?

Jula erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser. Vi vill motivera människor att själva förenkla sin vardag och skapa sig ett aktivt och roligt liv. Jula finns idag i Sverige, Norge och Polen. Julas omsättning 2020 var 8,9 miljarder SEK.