Är du en erfaren backend-utvecklare som vill vara med och bygga Apotekets framtid e-handel? Är dina mest framstående egenskaper kvalitetskänsla och engagemang? Gillar du att jobba ihop med andra ambitiösa och engagerade medarbetare i en miljö som präglas av laganda och agilitet? Då kan du vara rätt för tjänsten som backend-utvecklare hos oss på Apoteket!

Din vardag

Vår Online-avdelning består av 44 personer fördelade på 6 team varav 4 av teamen jobbar inom e-handel. Alla team är försedda med en Scrum master, produktägare, testare och UX/UI.

Som backend-utvecklare kommer du att arbeta med user stories och implementera dessa. Det kan handla om att utveckla nya REST API:er, integrera mot Apotekets många backoffice-system med hjälp av WCF, använda vår ehandelsmotor för att ta fram ny funktionalitet som t.ex. produkterbjudanden, arbeta med säkerhet, betalningar och leveransalternativ eller se var närmaste apotek finns.

Teamet arbetar i tvåveckorssprintar, vi har stand-up varje morgon och använder Jira för user stories. Det är bra om du har erfarenhet av liknande arbetssätt sedan tidigare.

Vi har en fullt utvecklad CI/CD pipeline. I övrigt är det viktigt att du är bekväm med.NET stacken och C#. Vår tekniska miljö består av Episerver och Episerver Commerce, ett antal mikrotjänster, och MS SQL Server. Vi arbetar även mycket med testning, både unittester och integrationstester.

Vem är du?

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av utveckling med goda kunskaper i C# .NET miljön. Vi ser gärna att du arbetat i webbmiljö med Episerver samt känner dig bekväm med databaser såsom SQL Server.

Som person ser vi att du har ett eget driv, du kan kommunicera väl med andra i teamet och med övriga intressenter, därför är det viktigt med god kommunikationsförmåga då du kommer att hantera beställare och deras krav. I övrigt har du ett genuint tekniskt intresse.

Kontaktperson

I den här rekryteringen samarbetar vi med DevSearch. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Parisa Zafaranian på nummer 076-620 29 16 eller på Parisa.Zafaranian@devsearch.se. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter. Urval sker löpande.

Som medarbetare i Apoteket har du möjlighet till årligt friskvårdsbidrag och personalrabatter på Apotekets egenvårdsortiment men du har också hundratals rabatter på resor, tjänster och produkter via vår förmånsportal. Vidare har du möjlighet att söka stipendier för personlig utveckling till Apotekets personalstiftelse. Är du konstintresserad kan du köpa andelar i Apotekets konstförening och delta i de årliga utlottningarna av konst. Apoteket erbjuder våra medarbetare kontinuerlig och omfattande kompetensutveckling via vår egen utbildningsenhet som erbjuder ett hundratal e-utbildningar samt olika nätverksträffar. Självklart har du även både tjänstepension, sjukförsäkring samt föräldralön utöver den från Försäkringskassan. 

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV