Nu söker Kvdbil ytterligare en Backend eller Frontend utvecklare. Genom att bli en del av vårt team hjälper du oss att utveckla vår plattform till det bättre och därigenom utveckla dig själv! 

 

DIN VARDAG

Du blir en del av ett utvecklingsteam som drivs av upptäckarglädje och tekniska utmaningar. Vi arbetar tillsammans med våra användare genom hela utvecklingsprocessen och av att hjälpa våra användare och kunder till en bra affär. Vi arbetar kontinuerligt med förbättringar av alla olika komponenter från processer och system till tekniska verktyg.

Vår Plattform består av React.js i frontend och Python i backend. Det är en microservicearkitektur med ca 70 olika microservices som körs som Docker images i Kubernetes på Google Cloud. Det finns ett antal integrationer till externa tjänster och API:er, bland annat för transporter och marknadsföring. Kodbasen är i hög grad baserad på Open Source-produkter och vi försöker ligga i framkant och uppgraderar gärna biblioteken för att kunna dra nytta av nya features.

Du kommer bland annat arbeta med automatiska tester, Continuous Integration och Continuous Delivery i en DevOps-process, men också driftsätta nya versioner av microservices och/eller React dagligen. För att säkerställa hög kvalité på koden jobbar vi med Pull Requests där övriga kollegor kommenterar och ger feedback på koden och på så sätt blir alla bättre – hela tiden!

Några av de system vi använder som du kommer arbeta i är PostgreSQL, RabbitMQ, Jenkins, Kubernetes, Redis, Node.js, Datadog och Bugsnag. Exempel på externa tjänster är Salesforce, Emarsys och Google Analytics 360.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som vill vara en del av oss, du delar våra värderingar om att hjälpas åt och att dela med dig av din kunskap och viljan att lära dig nytt. Du vill vara stolt över ditt arbete men du inser också att det inte går att finputsa i evighet. Du gillar fart i utvecklingen, en fart som är tillräckligt hög för att leverera nya funktioner i hög takt och med hög kvalitet.

Vi söker dig med arbeta som backend eller frontend utvecklare inom Python och react i en microservice-arkitektur. Du är en teamplayer och har en vilja att lära dig nytt. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av webbutveckling och kravinsamling.

PASSAR VI DIG?

I härliga lokaler på Kilsgatan 4 sitter ”under normala omständigheter” ca 100 framtida kollegor som gärna bryter av med en god kopp kaffe, ett härligt skratt och om du vågar kanske tom en pingismatch eller löparrunda. Kulturen är varm och man kan riktigt höra hur energin studsar mellan väggarna.  Vi har ett bra kollektivavtal, ett schyst förmånspaket (t.ex. 4 000 kr i friskvårdsbidrag) och i normal fall bjuds det på olika personalevenemang. Vi jobbar hårt för att uppnå våra mål och vi tar hand om varandra. Vi vet att det är viktigt att nå resultat och vi når bättre resultat om vi också har roligt på jobbet!

Vi samarbetar med Wise IT i denna rekrytering så har du frågor ber vi dig kontakta Tina Banic på 0766-202902 eller tina.banic@wiseit.se

Välkommen in med din ansökan!

 

 

Kvdbil är en vägledande förnyare inom e-handel med begagnade bilar. Vi är även Sveriges största marknadsplats för begagnade bilar. Vår affärsidé är enkel; att effektivt förmedla begagnade fordon, till förmån för både köpare och säljare. Fordonsbranschen i stort genomgår just nu en omvandling för att kunna möta nya kundbehov och beteenden med ny teknik. Vi på Kvdbil behöver möta dessa förändringar med nya lösningar som adresserar hållbarhet, effektivitet och nya nyttjandeformer.