Nu förstärker vi på Göteborgskontoret med ytterligare en kollega i rollen som Talent Relations Specialist. Vill du förgylla dagarna med skratt tillsammans med oss? Läs vidare och skicka din ansökan!

DIN VARDAG

När du jobbar som Talent Relations Specialist hos oss, lär du dig search och rekrytering från grunden av de främsta i branschen. Du jobbar internt hos oss i team med rekryteringskonsulter och konsultchefer.

Din vardag består i att hitta och attrahera kandidater inom IT i externa kanaler och via vårt eget nätverk. Du skapar och utvecklar relationer med IT-specialister inom olika områden, stöttar konsulterchefer vid kundmöten, utformande av annonser, urval samt referenstagning. Ett naturligt inslag är löpande rekryteringsadministration så som koordinering av intervjuer, återkoppling till kandidater samt dokumentation i och hantering av våra olika affärssystem.

Möt din framtida kollega Natalie Dalberg – Talent Relations Specialist @ Wise IT

VEM ÄR DU?

För oss är det viktigt att du trivs och tycker om att ha roligt på jobbet! Din sociala kompetens mot både kandidater, kollegor och konsulter kommer att komma väl till pass då rollen innebär mycket kontakt med nya människor. I vår bransch går fort och därför så söker vi någon som är flexibel och gillar tempo, för att passa in i vårt gäng så måste du vara en lagspelare även om jobbet delvis är rätt så självständigt.

Då vi är ett specialistbolag som uteslutande arbetar med IT-uppdrag har du en god förståelse för IT-terminologi. Om du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat som i en motsvarande roll, så som researcher, kandidatansvarig eller inom HR på ett IT-bolag är detta mycket meriterande. Har du jobbat med någon form av försäljning så ser vi även detta som ett plus!

VAD ERBJUDER VI DIG?

Vi erbjuder dig en energifylld arbetsplats med härliga kollegor, ett öppet klimat och stora möjligheter till utveckling! Vi tror att människor presterar bäst då man får göra det man är riktigt bra på och vi lägger stor vikt vid vår företagskultur som grundas i våra värderingar passion, samarbete, ansvar och mod som vi tillsammans tagit fram. Vi vågar sticka ut hakan och säga att vi faktiskt lever våra värderingar varje dag – både i de små sakerna som att hylla en kollega som gjort en bra affär till de större besluten som att våga ge sig in på en ny marknad eller att utmana branschen genom att tänka annorlunda.

Vi tycker det är viktigt att man mår bra och har kul på jobbet; därför är hållbarhet och hälsa saker vi värdesätter högt. Läs mer om oss, vår kultur och våra värderingar på vår karriärsida.

MER OM WISE IT

Wise IT arbetar med kompetensförsörjning inom IT. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. På Wise IT är vi ett härligt gäng superhjältar som tillsammans hjälper människor och företag att nå sina drömmar. Vi tror på människan i en framtida teknikutveckling och brinner för att bygga relationer, inkludera fler i IT-branschen och naturligtvis matcha rätt kompetens till rätt uppdrag. Hos oss är människan i fokus och vi tror att alla sitter på superkrafter som i rätt situation kan göra stordåd!

Då Wise IT ingår i Wise Group som är en väletablerad koncern inom rekrytering och HR, får du även tillgång till ett omfattande och relevant kontaktnät av såväl kunder som kandidater genom våra systerbolag – såsom K2 Search, Wise Professionals, SalesOnly och Wise Consulting.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Arbete i team
  • Centralt läge
  • Duktiga och roliga kollegor
  • Utvecklingsmöjligheter