Vill du bli en del av ett internationellt familjeföretag med stort fokus på att leverera kvalitativ och smidig användarupplevelse för kunden, där e-handeln är främsta kanalen? AJ Produkter – Sveriges ledande leverantör av kontor-, lager- och industriprodukter, söker nu en Frontend-Lead som ska leda det tekniska arbetet framåt.

Din vardag:

Som Frontend-Lead hos AJ Produkter får du chansen att vara med på en häftig utvecklingsresa på ett företag som ständigt strävar framåt. AJ Produkter siktar alltid på att arbeta långsiktigt, både med personal och teknisk utveckling. Just nu händer det mycket spännande saker inom organisationen, AJ arbetar bland annat med ett omfattande projekt där man utvecklar den nya e-handelsplattformen. 

Du kommer att dela kunskap och samarbeta med duktiga och drivna kollegor både på IT och med andra avdelningar som besitter olika typer av kompetens. Du kommer arbeta tillsammans med ett team på fem personer, där ditt främsta ansvar som Lead är att driva den tekniska utvecklingen inom Frontend framåt. I din roll kommer du att ansvara för att genomföra verktyg- och teknikval, hålla löpande kontakt med partners samt sitta hands-on med programmering. I din roll rapporterar du till Johan Petersson som är CIO för AJ Group. 

Vem är du?

För att lyckas och trivas ser vi att du helst kommer från en liknande roll och bransch. Har man även erfarenhet av konsultrollen och e-handel är det ett stort plus.

Vi ser gärna att du har arbetat i en liknande roll i minst tre år och har erfarenhet av:

·        React & Redux/Flux

·        CSS, Sass

·        Agil systemutveckling och testmetodik

Det ser det som meriterande om du dessutom har erfarenhet av:

·        Angular

·        C#

·        SQL

Kulturen på AJ Produkter präglas av företagets värdeord hjälpsamma – smarta – lyhörda – kunniga, det är av stor vikt att man står för och delar dessa ledord för att trivas. Andra egenskaper som kommer vara till nytta är att ha ett starkt driv, en stabil struktur och ett allmänt intresse för nya tekniker och verktyg. På AJ är medarbetarna prestigelösa och stöttar varandra, känner du igen dig i denna beskrivningen kommer du att hitta din självklara plats på AJ!

MER OM AJ PRODUKTER

I 45 år har AJ Produkter levererat inredning B2B till, kontor, skola, lager och industri. Konceptet har varit detsamma sedan starten – att vara ett ledande företag inom vår bransch, som erbjuder förstklassiga och attraktiva produkter till rätt pris. Tusentals produkter att välja mellan, levererat till ditt företag precis när du behöver dem. Allt detta lättillgängligt via vår inspirerande katalog, vår E-handel som är öppen dygnet runt eller via ett samtal till någon av våra säljare. Ett koncept som utan tvekan är lika aktuellt idag som när det startade. Företaget är idag representerat på nitton marknader med fler än tjugo dotterbolag, två egna fabriker omsätter 2 miljarder och är ca 900 anställda.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Arbete i team
  • Eget ansvar
  • Ny teknik
  • Utvecklingsmöjligheter