Vill du ta dig an en spännande och stimulerande nyckelroll i en stöttande, dynamisk och entreprenöriell arbetsmiljö? Du får också möjligheten att vara en del av ett växande team i en pågående spännande europeisk tillväxtfas.Valu8 söker nu en driftig systemutvecklare till sitt Göteborgskontor. Läs vidare i annonsen och skicka din ansökan.

DIN VARDAG

Som systemutvecklare kommer du att ta en aktiv roll i Valu8s produktutvecklingsteam om tre personer, varav två utvecklare och en tekniker, som sitter tillsammans med dig på det trivsamma Göteborgskontoret. Fler rekryteringar inom produktutvecklingsteamet är planerade i linje med att företaget expanderar. I ett nära samarbete och med agilt förhållningssätt, arbetar du och dina kollegor tillsammans för att upprätthålla och vidareutveckla företagets rykte som en kvalitativ leverantör av applikationer och information till krävande kundgrupper.

Dina primära arbetsuppgifter att kvalitetssäkra företagets europeiska databas-system, vidareutveckla och bygga nya backend-funktioner och tillhörande produkter. Arbetsuppgifterna inkluderar även att bistå kunder och leverantörer en kontakt kring klientapplikationer och särskilt anpassade API: er med mera.

Här erbjuds friheten att arbeta delvis på distans vid behov, förutsatt att du uppskattar ansvarstagande och har förmåga att arbeta självständigt. Företaget är vana sedan länge att arbeta från olika kontor och platser samt med bl.a. MS Teams som ett viktigt kommunikationsmedium.

VEM ÄR DU

Valu8 letar efter en person som på ett effektivt och strukturerat sätt kan utföra sina arbetsuppgifter. Personliga egenskaper som lämpar sig för denna roll är; ansvarstagande, självgående och flexibel inför varierade arbetsuppgifter. Det är också viktigt att du har ett engagemang och en positiv attityd samt trivs med att arbeta i team. Intresse och kunskap inom programmering/IT är ett krav.

De ser gärna att du har en utbildning inom systemutveckling eller liknande. Utöver det har du tidigare arbetslivserfarenhet från motsvarande roll, främst inriktning mot backend och kompetens inom .Net och C#. Databaskunskaper, PHP och Phyton är att ses som meriterande. Att tala engelska flytande och fritt är ett krav då de primärt används som koncernspråk. Erfarenhet av ytterligare europeiska språkkunskaper är meriterande men inte krav.

MER OM VALU8

Valu8 är en ledande SaaS data provider och ett affärsverktyg för nordiska och Europeiska aktörer inom private equity, venture capital och bank-/corporate finance, management consultancy samt andra delar av den finansiella sektorn eller företagssektorn som arbetar med företagsförvärv och bolagsanalys.

Deras nuvarande fokus är den nordiska och Europeiska marknaden där de tillhandahåller detaljerad och unik företagsdata i kombination med intelligenta applikationer och sökmotorer för sina användare. Valu8 är en snabbt växande aktör med kontor i Stockholm, Göteborg och London. De täcker idag företags- och ägardata på mer än 60 miljoner privata företag i 15 europeiska länder. Valu8 har en stark marknadsandel inom sina nordiska kärnkundgrupper private equity och bank/corporate finance, där ca 60-80% av marknaden använder Valu8s verktyg.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Anställningsmöjlighet
  • Arbete i team
  • Eget ansvar
  • Ny teknik
  • Utvecklingsmöjligheter