Vill du ha den roligaste tiden i din karriär? Vill du jobba tillsammans med andra specialister inom IT-rekrytering, utvecklas inom en nischad bransch samtidigt som din entreprenörsanda får släppas fri? Vill du arbeta mer agilt och brinner för självutveckling? Vi söker en erfaren rekryteringskonsult till vårt rekryteringsteam i Stockholm. Är du rätt för rollen?  

Din vardag 

Du är ett viktigt kugghjul i ett starkt team, där vi alla brinner lite extra för just Tech-rekrytering. Du vill bygga relationer och arbeta mot långsiktiga samarbeten med både kunder och kandidater. Du driver själv dina rekryteringar, gillar att ta ansvar för både leverans och nå dina mål och resultat. I ditt dagliga arbete jobbar du brett med allt som djupintervjuer, referenstagning till uppföljningar med kunder och kandidater samt search 

Du jobbar brett med uppdrag inom hela IT, och trivs med att arbeta crossfunktionellt med övriga affärsområden för att kunna stötta upp dina kollegor i deras leveranser. 

Om du är en person som gillar socialt utbyte, nätverkande och kompetensutveckling, kan vi garantera att du kommer få det här hos oss. Vi håller till på Linnégatan 87 (Garnisonen), moderna och nyrenoverade lokaler i vår egen del av byggnaden – House of Wise (HOW). Då event är en stor del av vårt sätt att arbeta – så byggs just nu en egen lokal för seminarium, workshops och nätverksträffar.  

Vi är en modern koncern som vågar tänka annorlunda. Vi är till exempel långt fram i vårt ställningstagande kring distansarbete!

 Vem är du? 

Vi söker dig som är en strategisk och affärsfokuserad person. Du vet vikten av att bygga långsiktiga relationer med både dina kunder så väll som kandidater. Du har tidigare erfarenhet inom IT/ rekrytering gärna inom mer verksamhetsnära IT roller. Du behärskar alltifrån utformning av kravprofil, annonsskrivning, search till djupintervjuer, tester och referenser.  

Vi är fler på bolaget som aktivt arbetar med sälj och det ligger även i din roll att driva försäljningsarbetet och du har en viss vana av förhandling och kundberbetning. 

Klyschigt nog behöver du kunna hantera många bollar i luften, samt vara van att parera och ändra om i din agenda på daglig basis.  

I denna roll finns det utrymme att ta mycket ansvar, och driva på projekt som ligger dig nära om hjärtat vara sig det är mer mot sälj, kandidat eller marknad.  Du kommer uppmuntras till nytänkande och innovation där du vågar tänka annorlunda och testa dig fram. 

Vi på Wise IT tror på att ligga nära våra kunder/beställare och alltid vara steget före i leveransen. Kommunikation och gemensamma förväntningar är nyckeln till ett bra samarbete. Håller du med? 

Ansökan 

Har du frågor eller funderingar får du gärna höra av dig till Alexandra Örnhall (alexandra.ornhall@wiseit.se) eller Heidi Tangnäs (heidi.tangnas@wiseit.se). Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter. 

Urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!