Vill du arbeta med digital kommunikation i världsklass? Och samtidigt ha fokus på backend med tillgång till en mycket relevant teknikstack? Vill du arbeta centralt i en flexibel och distansanpassad miljö på ett bolag med bra förmåner? Läs i så fall vidare!

DIN VARDAG

Som .NET-Backendutvecklare hos Visual Art ingår du i ett starkt utvecklingsteam som gillar teknikdiskussioner, inspirationsluncher, parprogrammering och som tycker det är viktigt att ha kul på jobbet! Du kommer huvudsakligen att arbeta med Visual Arts CMS – vår egenutvecklade plattform.

Vi tror på beslut tagna i dialog och du kommer tillsammans med utvecklingschefen och resten av teamet ha ansvar för utvecklingen av backend. Till stor del innebär detta nyutveckling i form av kundspecifika lösningar, samt även drift och förvaltning kopplat till CMS plattformen, som är byggd i en Microservices-arkitektur. Detta kan innebära arbete med webbappar samt AI kopplat till drift av plattformen. Vidare även IoT-funktioner för sensorstyrning av innehåll på skärmarna.

Teknikmässigt har vi påbörjat ett spännande skifte där vi går från egna servrar till Azure. Via migreringen förbättrar vi vår stack och det som landar i Azure är utrustat med automatiserad testning- integration- samt deployment. I denna del av stacken arbetar vi alltså med Container Orchestration och CI/CD pipelines.

VEM ÄR DU?

Du är en .NET-utvecklare som är självgående och ansvarstagande samt har tålamodet att hålla en hög kvalitet i ditt arbete. Du besitter vidare en betydande nyfikenhet och gillar att lära både dig själv och andra. Du arbetar gärna såväl individuellt som i team tillsammans med andra.

.NET Framework samt Ms SQL tror vi att du arbetat med i några år. Om du har erfarenhet av .NET Core, Azure-miljöer samt Container Orchestration i form av Docker och Kubernetes är det en stor bonus. Har du inte det men det står på din att-lära-sig-lista blir det en bonus för dig!
Du kommer alltså ha goda möjligheter att växa med företaget och fortlöpande utveckla dina kompetenser till en mycket relevant teknikstacksnivå i denna roll.

Kontakt
Har du frågor eller funderingar får du gärna höra av dig till Johan Eriksson (johan.eriksson@wiseit.se). Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.
Välkommen med din ansökan!

PASSAR VI DIG?

Visual Art har utvecklats till att bli en av de mest omfattande digitala kommunikationsbyråerna i världen. Den strategiska kompetensen och de holistiska färdigheterna hos Visual Art låter oss leverera allt från strategier och kreativa koncept till mjukvaruutveckling. Vi är baserade i Stockholm med dotterbolag i Danmark, Norge, Finland och Tyskland.

Genom att kombinera kreativa talanger med teknisk expertis har vi sedan 1997 skapat digitala kommunikationslösningar, för såväl svenska som internationella kunder inom vitt skilda branscher och segment. De flesta av Visual Arts kunder är välkända varumärken som känns igen från vardagen.