Är du en relationsskapande säljare, konsultchef eller en affärstokig rekryterare? Är du nyfiken på, eller har erfarenhet av, IT-branschen och vill utvecklas tillsammans med ett drivet team för att fortsätta en stadig tillväxtresa? Vi söker dig som går igång på att skapa relationer, lösa såväl kunders problem som kandidaters önskemål och som gillar korta beslutsvägar och snabbt tempo.

DIN VARDAG

Som konsultchef på Wise IT i Väst blir du en väldigt viktig del i vårt team.  Ditt relationsskapande sätt är centralt och fokus ligger på att skapa långsiktiga samarbeten med både kunder och konsulter. Du gillar att ta ansvar för din egen leverans samtidigt som du finns där och stöttar dina kollegor i deras processer och uppdrag. Med mod utmanar du kunder till att tänka nytt – och genom samarbete med kollegor inom Wise IT och resten av Wise koncernen bygger du långsiktiga relationer med såväl nuvarande som nya kunder. 

Du tar ansvar och vägleder talanger in i IT-branschen samtidigt som du hjälper erfarna IT-konsulter att hitta nya utmaningar. Genom förtroendeingivande ledarskap coachar och utvecklar du dina konsulter i deras utveckling och karriär. 

VEM ÄR DU? 

Vi tror att du gillar affärer, människor och IT – en kombination vi själva går igång på lite extra! 

För att snabbt komma in i rollen har du antagligen erfarenhet av en liknande tjänst, antingen som konsultchef, rekryterare eller säljare inom vår bransch. Vi ser gärna att du har en personalvetenskaplig utbildning eller erfarenhet från personalansvar sedan tidigare då rollen även innebär personalansvar för våra konsulter. 

Du drivs av att hjälpa andra, oavsett om det är en kund som behöver hjälp eller en kandidat som är på jakt efter drömuppdraget. Du trivs i en bred roll där du får göra allt från att skriva annonser och leta upp den perfekta kandidaten för kundens behov till att följa upp och ta hand om dina konsulter. 

Men kanske viktigast av allt, vi letar efter en person som passar in i vårt team, som gillar att nå resultat tillsammans och som vill ha väldigt kul på vägen. Du är förmodligen driven och målinriktad till tusen samtidigt som du är ödmjuk och har nära till skratt – då kommer du att trivas med oss! 

VAD ERBJUDER VI DIG?

Vi erbjuder dig en energifylld arbetsplats med härliga kollegor, ett öppet klimat och stora möjligheter till utveckling! Vi tror att människor presterar bäst då man får göra det man är riktigt bra på och vi lägger stor vikt vid vår företagskultur som grundas i våra värderingar passion, samarbete, ansvar och mod som vi tillsammans tagit fram. Vi vågar sticka ut hakan och säga att vi faktiskt lever våra värderingar varje dag – både i de små sakerna som att hylla en kollega som gjort en bra affär till de större besluten som att våga ge sig in på en ny marknad eller att utmana branschen genom att tänka annorlunda.

Vi tycker det är viktigt att man mår bra och har kul på jobbet; därför är hållbarhet och hälsa saker vi värdesätter högt. Läs mer om oss, vår kultur och våra värderingar på vår karriärsida.

MER OM WISE IT

Wise IT arbetar med kompetensförsörjning inom IT. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. På Wise IT är vi ett härligt gäng superhjältar som tillsammans hjälper människor och företag att nå sina drömmar. Vi tror på människan i en framtida teknikutveckling och brinner för att bygga relationer, inkludera fler i IT-branschen och naturligtvis matcha rätt kompetens till rätt uppdrag. Hos oss är människan i fokus och vi tror att alla sitter på superkrafter som i rätt situation kan göra stordåd!

Då Wise IT ingår i Wise Group som är en väletablerad koncern inom rekrytering och HR, får du även tillgång till ett omfattande och relevant kontaktnät av såväl kunder som kandidater genom våra systerbolag – såsom K2 Search, Wise Professionals, SalesOnly och Wise Consulting.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Anställningsmöjlighet
  • Arbete i team
  • Centralt läge
  • Duktiga och roliga kollegor
  • Eget ansvar
  • Utvecklingsmöjligheter