Tycker du att tech rekrytering är kul, då har vi ett roligt jobb för dig! Vi hjälper nu ett ledande mobilspelbolag att hitta en grym tech-rekryterare som kan komma in och hjälpa dem med end-to-end rekrytering. Vi söker dig som kan börja omgående och arbeta fram tills årsskiftet med chans till förlängning. 

DIN VARDAG

Kunden är ett stort internationellt spelbolag och ett ledande interaktivt bolag för mobilvärlden som har människor över hela världen som spelar deras spel som de utvecklar! I rollen kommer du fokusera på att rekrytera tech profiler inom utveckling eller inom UX och design. I rollen kommer du att ansvara över hela rekryteringsprocessen och arbeta med bolaget employer brand. Vi ser att du har förmåga att identifiera och kartlägga verksamhetens krav för att effektivt bygga en pipline med framgångsrika talanger som du ansvarar över genom hela processen från första kontakt till erbjudande och onboarding.

Exempel på arbetsuppgifter

  • Kandidatupplevelsen genom hela rekryteringsprocessen 
  • Employer Branding och attraktion 
  • Kravprofil, annonsering, search och urval 
  • Telefonavstämning och personliga intervjuer
  • Onboarding

VEM ÄR DU?

Du är en person med drivkraft och energi som självständigt har drivit tech-rekrytering från start till mål. Du är självgående i din roll och har erafenhet av att attrahera tech- profiler på marknaden. Du kommunicera på ett professionellt sätt med stakeholders inom organisationen likväl som med kandidater. Du har god affärsförståelse och sätter dig snabbt in i bolaget och dess krav för att proaktiv ha möjlighet att identifiera och kartlägga kandidater på marknaden som passar in i bolaget. Då det är ett internationellt bolag uttrycker dig väl i svenska och engelska i både tal och skrift. 

VILL DU VETA MER?

Vill du veta mer, kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Kristin Mörth, på kristin.morth@wiseit.se . Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!