Från San Francisco till Salvador till Seoul, människor världen över förväntas idag leva långa och hälsosamma liv och läkemedel behöver nå alla delar av jordklotet. Envirotainer säkerställer att temperaturkänsliga läkemedel går från där de produceras till patienten på ett säkert sätt och tillsammans arbetar de för att möta sina kunders behov av innovativa och pålitliga lösningar – tillgängliga från vilken plats som helst till vilken destination som helst. Vi är nu inne i ett expansivt skede med fokus på att växa de kommande åren och för att kunna göra det behöver vi bland annat stärka upp med en Systemtestare & Kravställare som kommer att vara en viktig del i att fortsätta modernisera och utveckla IT-funktionen. Vi söker dig som vill vara med på denna spännande resa!

 

DIN VARDAG

Envirotainer växer snabbt och utökar sitt team i Stockholm med en Systemtestare & Kravställare. I rollen som Systemtestare & Kravställare på Envirotainer ingår du i ett IT team som består av 12 personer där man främst arbetar med digitalisering och utveckling av företagets applikationer. Beslutsvägarna är korta och du arbetar tätt ihop med en lättillgänglig och lyhörd CIO som låter IT vara med och påverka hela bolagets riktning. Detta medför goda möjligheter att förverkliga sina idéer och ha stor påverkan. Du arbetar i projekt och förvaltningsteam där du tar fram och specificerar utvecklingspunkter baserat på önskemål från verksamhet till IT. Detta innebär att du får en omväxlande vardag med varierat tempo.

 

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Agera testledare
 • Planera och strukturera workshops & testsessioner
 • Omsätta behov från verksamheten till dokumenterade krav
 • Kontinuerlig kommunikation med verksamhet
 • Kravställa automatiserade tester mot leverantör
 • Testning av levererad funktion
 • Skapa och hantera ärenden i bl.a. Jira

Detta gör du i ett professionellt IT-team som är väl sammansvetsat, som tror på teamprestationer och som har mycket kul tillsammans.

 

VEM ÄR DU?

För att lyckas och trivas i rollen som Systemtestare & Kravställare på Envirotainer ser vi att du drivs av egna idéer och kan arbeta självgående så väl som i grupp. Som person är du frågvis, nyfiken och tar gärna egna initiativ. Vidare ser vi att du är en noggrann lagspelare och kan kommunicera runt tekniska frågor på ett sätt som skapar förtroende och förståelse på alla nivåer.

Vi ser även att du har:

 • Relevant utbildning inom systemtest, kravställning eller likvärdigt
 • Erfarenhet av att arbeta med systemtest och kravställning
 • God förmåga att formulera väldefinierade krav
 • God förmåga att formulera testfall
 • Erfarenhet av att arbeta agilt
 • Erfarenhet av att sätta processer och rutiner
 • Arbetat i Ärendehanteringssystem

Den här tjänsten kräver även att du skriver och talar engelska och svenska flytande då företagsspråket är engelska.

 

PASSAR VI DIG?

Envirotainer är den globala marknadsledaren inom säkra kylkedjelösningar för flygtransport av läkemedel. Företaget utvecklar, tillverkar och erbjuder uthyrning av innovativa containerlösningar, inklusive validering, support och service, för läkemedelsprodukter som kräver en temperaturkontrollerad miljö. Tack vare en global närvaro med världens största aktiva containerflotta, det mest omfattande nätverket och mer än 35 års branschkunskap kan Envirotainer tillgodose kundernas behov av innovativa och pålitliga lösningar – tillgängliga från valfri plats till valfri destination. Företaget verkar genom ett öppet, globalt nätverk av flygbolag och speditörer och huvudkontoret ligger utanför Stockholm, Sverige.

För mer information, besök www.envirotainer.com.

 

Kontaktperson
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise IT. Vill du veta mer om jobbet, kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Jesper Nyström, 076 199 33 72. Wise IT kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail, då de värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur de behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter. Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!