Har du en bakgrund inom IT, erfarenhet av att leda projekt med ett starkt driv och är redo att ta nästa steg i din karriär? Det marknadsledande bolaget Bording söker nu deras nya Kommersiella IT-Chef med placering i Borås.

Din vardag:

Som Kommersiell IT-Chef kommer du arbeta högt och lågt genom att vara kanalen mellan utveckling och försäljning. Du kommer att få lösa allt från utvecklandet av affärsplan, hålla föredrag och driva affären till nya prospekts samt delta i daglig drift och det operativa arbetet.

Utöver det kommer du att leda och utveckla ett team med fyra drivna personer. Fokus kommer att ligga på att ge gruppen och dess medlemmar rätt förutsättningar och verktyg för att de skall utvecklas och nå sina mål. Samtidigt skall den goda sammanhållningen som redan finns idag behållas och förvaltas.

Vem söker vi:

För denna roll söker vi efter någon som lätt kan växla mellan övergripande arbete där man sätter strategi och skapar nätverk till att arbeta nära sitt team och stötta dem i deras utveckling. För att du skall lyckas med det ser vi att du som person är prestigelös, driven, strukturerad och besitter goda ledarskapsegenskaper.

För att trivas ser vi att du har:

·        Erfarenhet av att driva förbättringsprojekt inom IT i nära samarbete med marknad, sälj och ekonomi.

·        Gedigen praktisk IT-erfarenhet och relevant utbildning.

·        Arbetat kommersiellt nära sälj och affärsutveckling

·        Arbetat operativt nära verksamheten.

I rollen kommer du även arbeta med att bygga upp ett kommersiellt nätverk tillsammans med säljare. Det innebär en del resor i tjänsten, bland annat till Bordings andra kontor.

Bording AB är en del av den danska koncernen F.E Bording som har verksamhet i Sverige, Norge och Danmark. Bording Group består av 12 hel- eller delägda bolag som arbetar med IT-kommunikation för olika branscher.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Arbete i team
  • Bonuspaket
  • Duktiga och roliga kollegor
  • Eget ansvar