Är du en sann teamspelare som har gedigen erfarenhet av IT Operations? Är du strukturerad och ambitiös och förstår vikten i att ha driftsäkra system? Nu söker en ny IT-Driftansvarig till en stor nordisk E-handelsaktör!

Din vardag

Som IT-Driftansvarig har du ansvaret för drift- och supporthantering för verksamhetens alla områden så som e-handel, logistik, utvecklingsmiljöer, användarhantering samt övrig kontors-it. I samarbete med utvecklingsteamet ansvarar du för driften av samtliga produktions- och testmiljöer samt övervakning av servrar och klienter. De två bolagen inom gruppen har relativt oberoende miljöer där den ena ligger på Microsoft-servrar i en Windows-miljö, medan den andra ligger på en LAMP-stack med virtualiserade Linuxservrar.

Målsättningen redan i år är att outsourca delar av ovan nämnt ansvar. Tillsammans med partners inom strategiskt valda områden vill vi bygga en kostnadseffektiv och stabil driftsorganisation med färre personberoenden. Tanken är att kombinera internkunskap i form av DevOps-team och spetskompetens inom infrastruktur och driftområdet med rätt extern expertkunskap inom valda områden.

Som IT-Driftansvarig kommer du att driva arbetet kring i att sätta upp dessa partnerskap samt SLA:er. Du kommer även kontinuerligt arbeta för att vidareutveckla och operativt upprätthålla driften av våra IT-miljöer tillsammans med utvecklingsteamet. Vidare behöver du även utföra för bolagen lämpliga bedömningar av risk- och kostnadsnivåer kring drift och säkerhetsval.

I tjänsten finns möjlighet att arbeta på distans om arbetsuppgifterna tillåter detta och du rapporterar till CTO. Kunden har sitt huvudkontor i Alvik, strax utanför centrala Stockholm

Vem är du?

För att arbeta och trivas hos oss tror vi att du behöver:

  • Mer än 5 års erfarenhet av tekniskt arbete av Microsoft-infrastruktur.
  • Gärna dokumenterad kunskap inom SQL/Windows Server/Exchange
  • Goda kunskaper inom Linux
  • Goda kunskaper inom nätverk

Meriterande är också:

  • Tidigare erfarenhet från e-commerce, retail, e-handel.
  • Erfarenhet av cloud-drift så som AWS med tillhörande tjänster.
  • Vana att arbeta nära DevOps-team

För att lyckas i rollen krävs det att du är en handlingsinriktad person som ser möjligheter och får saker att hända. Du är prestigelös, analytisk, strukturerad och kvalitetsorienterad i ditt arbetssätt och är relationsskapande med din goda kommunikationsförmåga!

Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Duktiga och roliga kollegor
  • Eget ansvar
  • Intressanta projekt