Välkommen att arbeta med oss och med digitalisering i teknikens framkant!

Som Testledare inom Technology-Services avdelningen på Dahls IT avdelning som en del i SGDS GRUPPEN har du en nyckelroll i att styra och stötta arbetet med processer, verktyg samt arbetssätt för att säkra det löpande förändringsarbetet i en hybrid arkitektur där cloud samt interna system samverkar.  

DIN VARDAG HOS OSS

I rollen samverkar du med tätt med systemförvaltare, processägare samt tekniska resurser och bistår med kompetens samt styrning över processer, verktyg och planering kopplat till testverksamheten. Du kommer att:

* Styra och säkerställa att testmetoder inom miljöerna utvecklas och fungerar i det löpande förändringsarbetet.

* Ansvara för att förvalta och driva utveckling i plattformar för automatiserade tester och löpande anpassa dessa i takt med att IT landskapet förändras. Detta innefattar löpande förbättring av automatiserade processer och verktyg, belysa organisatoriska behov och arbetssätt för att anpassa verksamheten till en allt snabbare förändringstakt.

Du har ett mycket nära samarbete med systemförvaltare och övriga IT-funktionen för att utveckla de arbetssätt och plattformar som behövs för att verksamheten skall harmonisera med releasecykler och konsekvenser kopplat till molnbaserade tjänsters förändringstakt. 

VI TROR ATT VÅR NYA KOLELLEGA:

  • Tidigare jobbat flera år med managed test med focus på automation och organisation.
  • Har ansvarat för att koordinera och leda testverksamhet i ett distribuerat IT landskap med en blandning av interna samt molnbaserade miljöer.
  • Besitter en god förståelse för processer och metoder för att förflytta testverksamheten över tid.
  • Är van att leda testarbete och gillar att ha många bollar i luften.
  • Med fördel är bevandrad i olika verktyg för testautomation och har erfarenhet av att utveckla och förvalta dessa.
  • Förutom djupa kunskaper inom managed test och dess organisatoriska påverkan har du med fördel arbetat med system och verktyg så som:
  • M3 Cloud (eller on-prem)
  • Testautomation baserat opensource produkter.

Det är av stor vikt för oss att du är strukturerad och har erfarenhet av att leda arbete och jobbar teamorienterat. Din sociala kompetens är självklar liksom din vana att arbeta i olika former av gruppkonstellationer. Rollen innebär att man arbetar med frihet under ansvar och man kommer att kunna styra sin vardag.

ANSÖKAN

SGDS GRUPPEN jobbar tillsammans med Wise IT i denna rekrytering och du är varmt välkommen att kontakta rekryterare Josefine Lindborg vid frågor. Ansök redan idag via vårt webbformulär då ansökningar behandlas löpande (inga ansökningar via mejl).