Vill du arbeta med digitalisering i teknikens framkant? Då har du kommit rätt!

Som Technology specialist inom DevOps gruppen på Dahls (som nu ligger under SGDS gruppen) har du en nyckelroll i att styra och stötta det dagliga förändringsarbetet kopplat till verksamhetens digitala transformation. 

DIN VARDAG HOS OSS

I rollen:

* Samverkar du med tätt med utvecklare och bistår med kompetens samt styr över processer och verktyg kopplat till CI/CD.

* Styr och säkerställer att alla flöden för inom miljöerna kopplat till deployment utvecklas och fungerar i det löpande förändringsarbetet.

* Ansvarar för att förändringsarbetet utförs på ett kontrollerat sätt och valideras mot operativa säkerhetskrav samt har stöd i de regelverk och standarder för Dahls IT miljöer.

* Du ingår i en gruppering vars huvuduppgift är att verka för att en snabb och säker process som stöttar förflyttningen av ett verksamhetskrav/önskemål genom hela utvecklingskedjan till drift.

* Har ett nära samarbete med utvecklarna och övriga IT-funktionen för att utveckla de plattformar och teknikområden som blir berörda av nya utvecklingsinitiativ och funktionskrav.

VÅR NYA KOLLEGA TROR VI:

  • Tidigare jobbat flera år som teknisk specialist med focus på Kubernetes/Openshift och har god förståelse för dess underliggande infrastruktur.
  • Är väl bevandrad i plattformar motsvarande GIT, Jenkins, Nexus etc.
  • Har god förståelse av CI/CD och hur man automatiserar processer och de utmaningarna detta medför.
  • Vana att jobba nära utvecklare samt tekniska kompetenser inom infrastruktur och kan driva området för CI/CD över dessa funktioner.

Rollen innebär att man arbetar med frihet under ansvar och att man kommer att styra sin egen vardag.

Meriterande: Network,Istio, ELK Stack, VMWare

ANSÖKAN

SGDS GRUPPEN jobbar tillsammans med Wise IT i denna rekrytering och du är varmt välkommen att kontakta rekryterare Josefine Lindborg vid frågor. Ansök redan idag via vårt webbformulär då ansökningar behandlas löpande (inga ansökningar via mejl).