Vi behöver nu stärka upp Göteborgskontoret med en ytterligare flera
engagerade och drivna kollegor i rollen som kandidatansvarig till vårt
team. 
 

 

https://www.youtube.com/watch?v=Z-IBvxkGIX4&feature=emb_title 

 

DIN VARDAG

Rollen som Talent Relations Specialist är en oerhört viktig roll inom vår konsultverksamhet. Ditt dagliga arbete består identifiera relevanta kandidater till våra uppdrag inom uthyrningsverksamheten, annonsera och göra urval. Du tar den första kontakten med kandidater, beskriver tjänsten och genomför telefonintervjuer. Du bokar in kandidater på intervjuer till våra konsultchefer och sköter administrationen runt detta.

Du samarbetar nära våra konsultchefer och är också vid behov med på besök hos kunder och utför en del administrativa arbetsuppgifter i vårt affärssystem.

Vi vill att du är vår nyckelperson mot våra kandidater, du kommer att veta vilket steg dina kandidater står inför i sina karriärer och du tycker om när det är ett högt tempo. Vi på konsultsidan tycker om när det är snabba beslut, korta ledtider och att det är mycket att göra. Det viktigaste av allt är att du vill göra detta tillsammans med oss samtidigt som du har den roligaste tiden i din karriär!

Möt din framtida kollega Natalie Dalberg (Talent Relations Specialist @Wise IT)  

 

Vi ser fram emot att få din ansökan senast den 10/11 2021, urval sker löpande.

Vid frågor kontakta gärna Regionchef Martin Jensäter

Tel: 0733-567066 mail: martin.jensater@wiseit.se

Vi ser fram emot din ansökan!

 

VEM ÄR DU?

Då vi är ett specialistbolag som uteslutande arbetar med IT-uppdrag har du en god förståelse för IT-terminologi. Om du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat som researcher, kandidatansvarig eller inom HR på ett IT-bolag är detta mycket meriterande. Har du jobbat med någon form av försäljning så ser vi även detta som ett plus!

I vår bransch går det fort och därför så söker vi någon som är flexibel och gillar tempo, för att passa in i vårt gäng så måste du vara en lagspelare även om jobbet delvis är rätt så självständigt.

För oss är det viktigt att du trivs och tycker om att ha roligt på jobbet! Din sociala kompetens mot både kandidater, kollegor och konsulter kommer att komma väl till pass då rollen innebär mycket kontakt med nya människor.

 

PASSAR VI DIG?

Vi erbjuder dig en energifylld arbetsplats med härliga kollegor, ett öppet klimat och stora möjligheter till utveckling! Vi tror att människor presterar bäst då man får göra det man är riktigt bra på och vi lägger stor vikt vid vår företagskultur som grundas i våra värderingar passion, samarbete, ansvar och mod som vi tillsammans tagit fram. Vi vågar sticka ut hakan och säga att vi faktiskt lever våra värderingar varje dag – både i de små sakerna som att hylla en kollega som gjort en bra affär till de större besluten som att våga ge sig in på en ny marknad eller att utmana branschen genom att tänka annorlunda.

Vi tycker det är viktigt att man mår bra och har kul på jobbet; därför är hållbarhet och hälsa saker vi värdesätter högt.

Läs mer om oss, vår kultur och våra värderingar på vår karriärsida.

Mer om Wise IT:

Wise IT arbetar med kompetensförsörjning inom IT. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. På Wise IT är vi ett härligt gäng superhjältar som tillsammans hjälper människor och företag att nå sina drömmar. Vi tror på människan i en framtida teknikutveckling och brinner för att bygga relationer, inkludera fler i IT-branschen och naturligtvis matcha rätt kompetens till rätt uppdrag. Hos oss är människan i fokus och vi tror att alla sitter på superkrafter som i rätt situation kan göra stordåd!

Då Wise IT ingår i Wise Group som är en väletablerad koncern inom rekrytering och HR, får du även tillgång till ett omfattande och relevant kontaktnät av såväl kunder som kandidater genom våra systerbolag – såsom K2 Search, Wise Professionals, SalesOnly och Wise Consulting.