Har du några års erfarenhet av att jobba med informationssäkerhet och är sugen på att komma till en arbetsplats fylld med ambitiösa medarbetare? Värderar du samarbete högt och beskriver dig själv som en teamplayer? Ansök då till tjänsten som Informationssäkerhetsspecialist hos Mannheimer Swartling! 

DIN VARDAG

I rollen som informationssäkerhetsspecialist hos Mannheimer Swartling kommer du in i en miljö som kännetecknas av snabba puckar och starka gränsöverskridande samarbeten. Du kommer sitta i fina lokaler centralt i stan och du får chansen att jobba med kollegor med många olika kompetenser och bakgrunder. Som informationssäkerhetsspecialist kommer du att axla ett brett ansvar och arbeta med varierande uppgifter. En stor del av din tid kommer du kravställa gentemot olika parter, båda interna och externa. Det är ditt ansvar att se till att Mannheimer Swartling lever upp till uppställda informationssäkerhetskrav. Du kommer bland annat att komma i kontakt med leverantörer, klienter, interna avdelningar och utlandskontoren. .

Ju mer du växer i rollen, desto större ansvar kommer du att ta. Du kommer att jobba systematiskt med informationssäkerhet och ta ett livscykelperspektiv på information; hur och var kommer informationen in, hur hanteras den, hur lagras den. Du ställer krav, tar ansvar och ser till att detta fullföljs i hanteringen. Som nämnt kommer många av dina arbetsuppgifter beröra interna parter vilket gör att du måste vara duktig på att skapa relationer samt lyssna in på behov. Vidare så kommer rollen innebära mycket dokumentation vilket ställer krav på din förmåga att uttrycka dig i skrift. 

VEM ÄR DU?

Vi tror att du har:

  • 5–7 års arbetslivserfarenhet, 2–3 års erfarenhet inom området informationssäkerhet
  • Gärna har ett tekniskt intresse eller bakgrund
  • Flytande i svenska och engelska
  • Mycket goda kunskaper i att uttrycka dig skriftligt på svenska och engelska
  • Certifierad inom ISO27001
  • Erfarenhet av att jobba med GDPR
  • Utbildning inom relevant område

Du är extra intressant ifall du tidigare har jobbat inom eller med en advokatbyrå. Som person är du social och bekväm med att skapa nya relationer. Du är också flexibel i ditt bemötande och förstår andra människors perspektiv. Vidare är du en person som värdesätter samarbeten och tycker det är roligt att jobba med olika människor.  Du eftersträvar hög kvalitet i ditt arbete och har alltid affären i fokus. 

 Vill du veta mer om jobbet, kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Gustaf Linder, gustaf.linder@wiseit.se. Wise IT kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail, då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter. Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!

 

Övrig information

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning. Planerad start enligt överenskommelse. 

PASSAR MANNHEIMER & SWARTLING DIG?

Såhär beskriver Mannheimer & Swartling sig själva 

Mannheimer Swartling ska vara det självklara affärsjuridiska valet på våra marknader. Det kräver att vi hela tiden anpassar vårt erbjudande för att möta och förutse våra klienters skiftande behov. Våra skickliga medarbetare finns i Sverige och internationellt, och är verksamma inom affärsjuridikens samtliga områden.

Med klienter som finns över hela världen och i många olika branscher omfattar vår rådgivning de flesta affärsjuridiska rättsområdena. Trots att vi är utspridda på en global marknad möter våra klienter och samarbetspartners ett nära sammansvetsat team. Vi lägger stor energi på att rekrytera, utveckla och behålla våra medarbetare. Under många år har vi byggt en företagskultur där samarbeten är kärnan. Vårt branschunika sätt att dela på vinsten gör att kunskap delas och sprids obehindrat mellan och vidare till varje klient. 

Företagskulturen inom Mannheimer Swartling är stark och präglas av tre grundläggande värderingar:

  • Kvalitet: Vi strävar efter högsta kvalitet i allt vi gör, vilket också är en ambition som genomsyrar hela verksamheten. Det innebär samtidigt en strävan att ständigt förnyas och driva utvecklingen. Att arbeta med oss ska innebära en kvalitetsstämpel för såväl klienter som medarbetare.
  • Affärsfokus: Vi ser affärsjuridiken som ett redskap i arbetet med att skapa framgång för våra klienter. Det innebär att varje medarbetare har två fokusområden: att utveckla både klienternas och vår egen affär i ett långsiktigt perspektiv.
  • Laganda: Vi drivs av en stark gemenskap och arbetar prestigelöst över gränserna både inom byrån och tillsammans med våra klienter. Engagemang, trivsel och delaktighet är grundläggande principer för vår verksamhet.