Vi behöver nu stärka upp Göteborgskontoret med en ytterligare engagerad och driven kollega i rollen som rekryteringskonsult till vårt team.

 

DIN VARDAG

För att trivas i rollen som rekryterare så är det viktigt att du uppskattar att ta ett helhetsansvar i rekryteringsprocessen, från start när du tillsammans med kunden går igenom kravprofilen och lyfter funderingar utifrån dina egna erfarenhet av branschen, eller när du anser att det behövs andra tillvägagångssätt för att hitta relevanta kandidater till att du får uppleva känslan av hitta din kandidats drömjobb och din kunds nya stjärna.

Wise tror starkt på att med rätt förutsättningar, på rätt ställe och med din egen superkraft så uppstår magi och varje kollega på kontoret har sina speciella egenskaper för att lyckas. Wise ger dig friheten att anpassa din roll på ditt sätt, att skapa en vardag där du trivs som bäst. Gillar du att connecta med människor på LinkedIn, skriva inspirerande inlägg för att hjälpa kandidater i sitt jobbsökande, grotta ner dig i IT-forum eller använda din egen IT-erfarenhet för att få kontakt? Vilka metoder du använder helst, det är upp till dig!

VEM ÄR DU?

Vi tror att förutom att du har en härlig humor och har lätt för att skratta med dina kollegor så har du en bakgrund, på något sätt, från IT-branschen och har insikt kring utmaningar som finns med att söka kandidater inom tech. När du exempelvis ska söka den där nischade IT-profilen så ser du möjligheter och funderar ut nya metoder för att komma i mål. Du kanske har jobbat som rekryterande linjechef sedan tidigare eller helt enkelt vill kombinera din erfarenhet inom IT med rekrytering?
Det är viktigt att du ser styrkor i att ha kollegor med andra expertisområden än du och ta hjälp när det behövs. Du är en person som vågar, som både är och visar att du är passionerad i det du gör och förstår vikten av eget ansvar.

Vi ser fram emot att få din ansökan senast den 20/11 2021, urval sker löpande.

Vid frågor kontakta gärna Regionchef Martin Jensäter på martin.jensater@wiseit.se

Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

VAD ERBJUDER VI DIG?

Vi erbjuder dig en energifylld arbetsplats med härliga kollegor, ett öppet klimat och stora möjligheter till utveckling! Vi tror att människor presterar bäst då man får göra det man är riktigt bra på och vi lägger stor vikt vid vår företagskultur som grundas i våra värderingar passion, samarbete, ansvar och mod som vi tillsammans tagit fram. Vi vågar sticka ut hakan och säga att vi faktiskt lever våra värderingar varje dag – både i de små sakerna som att hylla en kollega som gjort en bra affär till de större besluten som att våga ge sig in på en ny marknad eller att utmana branschen genom att tänka annorlunda.

Vi tycker det är viktigt att man mår bra och har kul på jobbet; därför är hållbarhet och hälsa saker vi värdesätter högt. 

PASSAR VI DIG?

Gemensamt för oss som arbetar här är vårt driv, engagemang och stora intresse för såväl kund som konsult och kandidat. Vi samarbetar och tar ansvar för våra uppdrag men också för våra kunder och kandidater så att de kan nå nya höjder. Vi vill utmana och bli utmanade men ser alltid till att leverera högsta kvalitet till våra kunder. Då bolaget ingår i Wise Group som är en väletablerad koncern inom rekrytering och HR, får du även tillgång till ett omfattande och relevant kontaktnät av såväl kunder som kandidater genom våra systerbolag – såsom K2 Search, Wise Professionals, SalesOnly och Wise Consulting.