Tyra är en tjänst för att kommunicera mellan förskolan, fritids och hemmet, samt ett administrativt verktyg för personal att hantera dokumentation och systematiskt kvalitetsarbete.

DIN VARDAG HOS OSS

I din vardag hos oss behöver ha en god övergripande teknisk förståelse samt säkerställa kvalitativ och bra kod, samt förmåga att ta fram tekniska lösningar med ny funktionalitet tillsammans med produktansvarig. 

För att ta dig an denna roll krävs:

* Erfarenhet av backendutveckling i första hand 

* Vana att arbeta med AWS men likväl webbutveckling. 

* Trygghet med att jobba i teknikområde som JavaScript, NodeJS, MongoDB och TypeScript. 

Det är meriterande om du har erfarenhet med Parse server, och då man står begrepp att flytta från nuvarande servermiljö från Elastx till redan utvecklad infrastruktur på AWS har du förhoppningsvis matchande kunskaper att göra en sådan flytt och sedan drifta denna hos AWS. I TYRA finns duktiga och erfarna frontend utvecklare specialiserade inom Android och iOS.

VI TROR ATT VÅR NYA KOLLEGA

* Precis som vi tycker det är viktigt att trivas och ha roligt på ett företag i löpande utveckling, med en nyfikenhet inom ny teknik såväl företagets kärnverksamhet.

* Är driven, pedagogsik och kommunikativ

* Trivs med många puckar samtidigt

* Har förmåga att kombinera eget driv och fortsatt utveckling i kombination med att leda, planera och utveckla, vilket gör att vi söker dig som är trygg i dig själv, med en vilja att vara delaktig och kreativ.

OM DIN NYA ARBETSPLATS

Bayou AB utvecklar en mobil app för Android och iOS att användas för pedagoger i den dagliga förskoleverksamheten, med syfte att underlätta i arbetet med dokumentation och kommunikation med förskolebarnens föräldrar. Bolaget har snabbt växt från ett StartUp företag med drivna entreprenörer till ett ambitiöst ScaleUp bolag. Bolaget ägs av Arimap som även äger SchoolSoft och är minoritetsägare i AI schemaverktyget Royal Schedule. Arbetsplatsen präglas av en ambitiös men familjär och inkluderande kultur och för rätt 

ANSÖKAN

I denna rekryteringsprocess samarbetar Bayou AB med Wise IT. Kontakta gärna rekryterare Josefine Lindborg för frågor om tjänsten och ansök gärna idag via vårt webbformulär, urval sker löpande och tjänsten kommer tillsättats så fort rätt person dyker upp.