Tyra är en tjänst för att kommunicera mellan förskolan, fritids och hemmet, samt ett administrativt verktyg för personal att hantera dokumentation och systematiskt kvalitetsarbete.

Bayou AB utvecklar en mobil app för Android och iOS att användas för pedagoger i den dagliga förskoleverksamheten, med syfte att underlätta i arbetet med dokumentation och kommunikation med förskolebarnens föräldrar. Bolaget har snabbt växt från ett StartUp företag med drivna entreprenörer till ett ambitiöst ScaleUp bolag. Bolaget ägs av Arimap som även äger SchoolSoft och är minoritetsägare i AI schemaverktyget Royal Schedule. Arbetsplatsen präglas av en ambitiös men familjär och inkluderande kultur och för rätt

DIN VARDAG

I din vardag hos oss behöver ha en god övergripande teknisk förståelse samt säkerställa kvalitativ och bra kod, samt förmåga att ta fram tekniska lösningar med ny funktionalitet tillsammans med produktansvarig. Vi tror att du har:

* Erfarenhet av backendutveckling i första hand 

* Vana att arbeta med AWS men likväl webbutveckling. 

* En trygghet i att jobba med teknikområden som JavaScript, NodeJS, MongoDB och TypeScript. 

Meriterande: Erfarenhet med Parse server. Man står i begrepp att flytta från nuvarande servermiljö från Elastx till redan utvecklad infrastruktur på AWS har du förhoppningsvis matchande kunskaper att göra en sådan flytt och sedan drifta denna hos AWS.

VEM ÄR DU?

* Du tycker det är viktigt att trivas och ha roligt på jobbet

* Du har en nyfikenhet inom ny teknik såväl företagets kärnverksamhet

* Du är driven, pedagogsik och kommunikativ och trivs med många puckar samtidigt

* Du är en stjärna på att leda, planera och utveckla och har en vilja att vara delaktig och kreativ.

ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar Bayou AB med Wise IT. Kontakta rekryterare Josefine Lindborg för frågor om tjänsten och ansök gärna idag, dock senast 30/9 via vårt webbformulär. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.