Gar-Bo är Nordens ledande leverantör av byggrelaterade försäkringar och tjänster. Vi har en tydlig tillväxtagenda för de kommande åren, vill du vara med och göra den till verklighet? Vi söker nu efter vår nästa IT-chef som vill vara med på vår tillväxtresa och stärka vårt kunderbjudande. Är det du? Missa inte chansen – ansök redan idag!

DIN VARDAG

Som ansvarig för IT är du med i alla strategiska utvecklingsprojekt som bolaget bedriver och som skall implementeras i vår IT-miljö. Du kommer även att leda och koordinera centrala projekt samt driva förändringsarbete inom ramen för övergripande strategi där omställningen till digitala kanaler är ett prioriterat område. Vidare styr du IT-utveckling och drift av samtliga externa samarbetspartners och leverantörer.

Du ansvarar för att vi har en IT-miljö som är adekvat för verksamheten i allt från driftlösningar, säkerhetsfrågor till administrativa system för verksamheten. Gar-Bo har inlett ett arbete med att implementera ett nytt CRM system där du kommer bli en nyckelperson ur ett IT-perspektiv.

Du arbetar nära ledningen liksom resten av verksamheten och rapporterar till COO. I takt med att bolaget växer kommer du bygga upp en IT-organisation internt samt delta i den utökade ledningsgruppen där samtliga funktionsansvariga representeras.

VEM ÄR DU?

Du är en person som med lätthet ser helheten och kan identifiera förbättringsåtgärder. Du får saker och ting att hända och du startar och slutför uppdrag, projektleder och implementerar med gott resultat. Du triggas av utmaningar och trivs i en entreprenöriell miljö där alla processer och strukturer ännu inte är helt satta. Du motiveras av att skapa resultat tillsammans med andra och har ett hållbarhetstänk i allt du tar dig för. Det är det en tydlig fördel om du har erfarenhet från att ha skapat och etablerat nya affärsområden där innovation och digital transformation har varit viktiga framgångsfaktorer.

För att lyckas i rollen tror vi att du har:

  • Mycket god kommunikativ förmåga i såväl svenska som engelska.
  • Erfarenhet från strategi/IT konsulting med fokus på verksamhetsutveckling.
  • +5 års erfarenhet av digitalisering, automatisering och processoptimering, gärna inom försäkring, bank/finans, telecom eller tech.
  • Erfarenhet av att framgångsrikt leda utvecklingsteam.
  • Ett strukturerat, resultat- och datadrivet arbetssätt.
  • Djup förståelse för utveckling av kundresa och optimering av kundupplevelse.
  • Erfarenhet från förändringsledning i en snabbväxande och entreprenöriell miljö.
  • Ledarerfarenhet, gärna som chef.
  • Bred kunskap om Microsoft Power Platform, Microsoft Dynamics 365 och SQL.
  • Erfarenhet från utveckling av integrationslösningar.

Det är meriterande om du har egen erfarenhet av utveckling och implementering av Microsoft Dynamics 365 CRM. Mycket fokus framåt kommer hamna på ledarskap då är det också meriterande om du haft personalansvar och varit chef tidigare.

PASSAR VI DIG?

Sedan över 30 år erbjuder vi bygg- och fastighetsbranschen försäkringar, besiktningar och specialisttjänster som tillsammans bidrar till ökad kunskap, en tryggare byggprocess och minskad ekonomisk risk. Gar-Bo grundades av småhusbranschen 1989 och är sedan 2009 ett helt fristående bolag med huvudkontor centralt i Stockholm. Vi är ett 40-tal anställda på huvudkontoret men verkar i hela landet genom certifierade underkonsulter och byggtekniska experter. Vår vision är att Alla ska kunna bygga, bo och leva tryggt. Både nu och i framtiden.

Kontaktperson 

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise IT. Vill du veta mer om jobbet, kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Anja Widell, anja.widell@wiseit.se. Wise IT kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail, då de värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur de behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter

Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!