Har du gedigen erfarenhet av arbete med backuplösningar och vill ta nästa steg i karriären där du får möjlighet att ta ett större ägandeskap kring den tekniska lösningen? Just nu söker vi efter nästa tjänsteansvariga inom backup till vår kund Axians!

Din vardag

I rollen som tjänsteansvarig kommer du att bli en del av ett team bestående av erfarna och drivna kollegor som alla jobbar med löpande underhåll, strategiskt och förebyggande arbete inom deras olika ansvarsområden.

Tjänsten är placerad hos kundens lokaler i Solna, strax utanför centrala Stockholm. Det finns goda möjligheter till överrekrytering med anställning direkt hos kunden!

Vem är du?

Vi söker dig som är en driven och självgående person, som tycker om att ett stort ansvar och brinner för teknik! Du trivs med att arbeta processrelaterat och är bekväm med att prata och skriva på både svenska och engelska.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper, men vi tror även att du har:

  • Djupa kunskaper inom IT-infrastruktur
  • Djupa kunskaper inom Backuplösningar, med fördel CommVault
  • Goda kunskaper inom både Linux och Windowsbaserade miljöer.
  • Goda kunskaper inom nätverk
  • Goda kunskaper inom Hypervisors och då främst VMware.

Relevanta certifieringar är också ett stort plus!

Ansök direkt! Urval sker löpande. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Axians erbjuder

På Axians finns en kreativ och flexibel arbetsmiljö med stora möjligheter till personlig utveckling. Vi säkerställer att du får möjlighet att utbilda dig för att ligga tekniskt i framkant så att du kan leverera med kvalité till våra kunder. Vi bistår dig med verktyg och tid som du behöver för att utveckla dig – du bidrar med nyfikenheten och viljan att vara bäst inom ditt kompetensområde.

Hos oss kommer du att få arbeta med de senaste teknologierna och med begåvade kollegor som liksom du brinner för att göra skillnad hos våra kunder. Vi har erfarna ledare som vet hur man supportar och utvecklar människor i sin yrkesroll samt hur man bygger team som tillsammans når uppsatta mål.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Arbete i team
  • Eget ansvar
  • Intressanta projekt