Har du samlat på dig en bred IT-kunskap med fokus på Microsoftplattformen och vill komma till en plats med många spännande projekt och en hög förändringstakt? Just nu hjälper vi BrandFactory att hitta sin nästa seniora IT-tekniker – välkommen med din ansökan!

DIN VARDAG

BrandFactorys IT-avdelning behöver nu utökas med en senior IT-tekniker för att stärka upp gruppen då de både satsar framåt på bred front, samtidigt som de håller på att avveckla gamla system, tjänster och funktioner. IT-avdelningen på BrandFactory består idag av sex medarbetare på heltid samt konsulter och samarbetspartners.

Just nu håller BrandFactory på att genomföra en övergång från hybrid AD till att enbart köra Azure AD. De håller även på att göra en uppgradering av företagets ERP-system samt genomför ett konsolideringsprojekt av servrar och system som ska bestå av färre och nyare servrar.

Tjänsten är placerad hos BrandFactorys lokaler i Farsta Strand, söder om Stockholm. 

  VEM ÄR DU?

  Vi söker dig som är driven och självgående som person, som tycker om ett stort ansvar och brinner för teknik! För att lyckas i rollen krävs det att du är en handlingsinriktad person som ser möjligheter och får saker att hända. Du är analytisk, strukturerad och kvalitetsorienterad i ditt arbetssätt. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper, men vi ser även att du har erfarenhet av:

  • Tekniskt arbete inom Microsoft-infrastruktur
  • AD, SCCM, Intune och Microsoft365
  • Molntjänster (Gärna MS Azure)
  • ITIL eller motsvarande ramverk

  PASSAR VI DIG?

  BrandFactory är Nordens ledande varumärkespartner inom visuell kommunikation.  De erbjuder förutom trycktjänster, Digital Signage, skyltlösningar, systemstöd, profilshop, webbtjänster samt lager- och logistiktjänster. Deras drivkraft ligger i att ständigt utvecklas på ett hållbart sätt och att arbeta för en minskad klimatpåverkan. Företagets kunder är kommersiella företag, organisationer och offentlig sektor inom alla branscher. Försäljning sker från våra kontor i Sverige och Norge. Vi är stolta över våra värderingar; Passion, Affärsmannaskap, Kreativitet och Enkelhet som genomsyrar vår verksamhet.

  Wise IT arbetar med kompetensförsörjning inom IT. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. På Wise IT är vi ett härligt gäng superhjältar som tillsammans hjälper människor och företag att nå sina drömmar. Vi tror på människan i en framtida teknikutveckling och brinner för att bygga relationer, inkludera fler i IT-branschen och naturligtvis matcha rätt kompetens till rätt uppdrag. Hos oss är människan i fokus och vi tror att alla sitter på superkrafter som i rätt situation kan göra stordåd. Vi vill vara en självklar go-to career partner oavsett om kandidaten söker jobb i dagsläget eller inte. Vill du vara med på vår resa?

  Läs mer om oss, vår kultur och våra värderingar på vår karriärsida.

  ANSÖKAN

  Har du frågor eller funderingar får du gärna höra av dig till Vendela Bennström (vendela.bennstrom@wiseit.se). Vi tar inte emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.