Vill du arbeta i en bred IT roll där du får arbeta tätt mellan IT och verksamhet?  

Drivs du av att utveckla, driva projekt och arbeta i en roll med många kontaktytor?

TOYOTA har en spännande möjlighet i rollen som IT-arkitekt som kan passa dig!

  

DIN VARDAG

I rollen som IT-arkitekt kommer du att arbeta med att stötta IT och verksamheten i de många implementationsprojekt som går. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att kartlägga och skapa en förståelse för hur processerna kopplas ihop, se över hur IT-arkitekturen samverkar och att data och affärsprocesser löper på.

IT-avdelningen står inför en förändring som gör att Toyota kommer ta ett spännande helhetsgrepp samt implementera flera olika system under de kommande åren.

Som IT arkitekt på TOYOTA kommer du jobba verksamhetsnära med samtliga avdelningar i organisationen och ha mycket kontakt med verksamheten i sin vardag.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen krävs det att du har:

  • Kunskap inom Microsoft, Azure, AWS samt BizTalk
  • Erfarenhet av att arbeta som IT-projektledare eller IT arkitekt
  • Arbetat med implementering tidigare
  • Talar och skriver flytande svenska och engelska

Det är meriterande om du

  • Tidigare har arbetat med agil projektmetodik
  • Har erfarenhet av IT-säkerhet
  • Arbetat i en global organisation tidigare

Vi söker dig som är självgående, prestigelös och vågar fråga när du stöter på problem. Vidare är du social, affärsdriven och en god kommunikatör.

PASSAR VI DIG?

Hos TOYOTA finner du inte bara ett av fordonsbranschens starkaste varumärken utan även en mycket stabil och omtyckt arbetsgivare. Vi är ett internationellt bolag som är starkt värderingsstyrda med en trygg grund i vår kultur; The Toyota Way.

Vidare sitter vi i fina samt nyrenoverade lokaler och från årsskiftet kommer vi att jobba aktivitetsbaserat. Du erbjuds en utvecklande och viktig funktion och ett starkt och bra förmånspaket.